Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray haberi... Icardi için bomba transfer iddiası! - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, futbolundan çok eşi Wanda Nara ile yaşadığı sorunlarla gündeme geliyor.

        2

        Sarı-kırmızılı formayla çıktığı 4 maçta 1 gol atabilen Arjantinli yıldız hakkında İtalyan basınından gelen iddia ise gündeme bomba gibi düştü.

        3

        Çizme basınında yer alan habere göre; 29 yaşındaki oyuncunun sık sık Milano'daki evine gittiği belirtilirken, eski takımı Inter'e dönebileceği iddia edildi.

        4

        Galatasaray'da geçen sezon görev yapan PSG'nin sportif direktörü Luis Campos'un, teknik heyet tarafından kadroda düşünülmeyen Icardi ile yolları ayırmak için formüller aradığı kaydedildi.

        5

        Savunma hattını güçlendirmek isteyen PSG'nin, Inter'den Skriniar'ı istediği ve Icardi'yi bu transferde takas olarak kullanmayı düşündüğü ifade edildi.

        6

        Kariyerinin en parlak dönemlerini 2013-2019 yılları arasında Inter'de yaşayan Tangocu'nun, İtalya'ya dönmeye sıcak baktığı ve maaşında da indirime gidebileceği belirtildi.