Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik İstanbul merkezli 8 ilde rüşvet operasyonu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aralarında kamu çalışanları ve yabancıların da olduğu bir şebekenin, çok sayıda yabancı uyruklu kişiye usulsüz şekilde ikamet izni verdiği, sahte ikamet belgesi oluşturduğu ve bazı yabancıların ise randevu ve sıra verilmeden il göç idarelerindeki işlemlerinin yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

        Ekipler, söz konusu soruşturma kapsamında, 10'u yabancı, 14'ü kamu personeli 83 kişinin yakalanması için İstanbul merkezli 8 ilde operasyon başlattı.

        Devam eden operasyon kapsamında çok sayıda şüphelinin yakalandığı ve adreslerdeki aramaların sürdüğü bildirildi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Gün Başlıyor - 19 Ekim 2026 (Bu Hafta Hava Nasıl Olacak?)

        Hava sıcaklıkları 3-7 derece yükselecek. Bu hafta hava nasıl olacak? Çukurova Belediyesi'ne operasyon! Trabzonspor-Beşiktaş derbisi bugün 20'de. Maçta Cihan Aydın düdük çalacak. YENİ Parti Vekili Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül teslim oldu. Gün Başlıyor'u Tuğba Södekoğlu sundu.  

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ