Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika haberi Cengiz teste girdi! Günay hastanede kalacak - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz koronavirüs testine girdi. Başkan Cengiz başvurduğu hastaneyi açıklamazken bu konuyu titizlikle yürütüp test sonuçlarını beklediğini ifade etti.

        Öte yandan Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ve Kaan Kançal, koronavirüs testi yaptırmak üzere gün içinde hastaneye gittiler.

         Hastaneden Terim açıklaması!
        Hastaneden Terim açıklaması! Haberi Görüntüle

        Sarı-kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, tedbir amaçlı koronavirüs testi yaptırmak için Ulus'ta bulunan özel bir hastaneye başvururken, Günay'ın kısa bir süre önce böbreklerinden operasyon geçirdiği için 24 saat hastanede tutulacağı ve bu sürede koronovirüs testi sonuçlarını da hastanede bekleyeceği öğrenildi. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcılarından Kançal ise hastane girişinde test için mi geldiniz şeklinde yöneltilen soruya, "Evet" diyerek cevap verdi.

        REKLAM

        GÜNAY'DAN AÇIKLAMA

        Galatasaray'da koronavirüs depremi yaşanırken bugün test yaptıran başkan yardımcısı Yusuf Günay'dan konuya dair bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Günay, test için geldiği hastanede sonuçlar çıkana kadar yatarak tedavisine başlanmasına karar verildiğini duyurdu.

        Yusuf Günay'ın paylaşımının tamamında ise şu ifadeler yer aldı:

        "Test için geldiğim hastahanede, sonuçlar çıkıncaya kadar yatarak tedavime başlanmasına karar verildi. Sonuçlar çıktığında sizleri bilgilendireceğim. Allah’a emanet olun"

        Habertürk'ten koronavirüs için harita ve özel sayfa... TIKLAYIN
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ