Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik FECİ KAZA! Son dakika: Mardin'de feci kaza! 6 ölü, 5 yaralı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Mardin'de minibüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen minibüs, Midyat-Ömerli kara yolunda şarampole devrildi.

        İlk belirlemelere göre araçta bulunan 6 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı.

        Kazada araçta bulunan Fatma Kaya, Büşra Keleş, Kamuran Önen, Abdullah Macit, Yusuf Tunç ve Ruken Adam yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı.

        Haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan 3'ü Midyat'a, 2'si de Mardin'deki hastanelere kaldırıldı.

        REKLAM

        VALİ'DEN AÇIKLAMA

        Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, AA muhabirine, kazada hayatını kaybedenlerin Midyat'ta kaldığını, Mardin merkez ve Ömerli ilçesinde çalıştıklarını anlattı.

        "Kazada hayatını kaybedenler kamu görevlisi." diyen Vali Demirtaş, hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da şifa diledi.

        Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz da, devlet hastanesinde, yaralıları ziyaret ederek, durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

        BAKAN BOZDAĞ'DAN AÇIKLAMA

        Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da, "Mardin'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Mardin Cumhuriyet Başsavcılığımız elim kaza ile ilgili adli tahkikat başlatmıştır." açıklamasında bulundu.

        BELEDİYE BAŞKANI ALTINDAĞ: ÇOK ACI BİR OLAY

        Mardin'de, kamu çalışanlarının içinde olduğu hafif ticari aracın şarampole yuvarlandığı kazaya ilişkin Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, "Mardin için 'geçmiş olsun' diyorum, çok acı bir olay. Başımız sağ olsun. Gencecik çocuklar, içlerinde kamu personelleri var, çalışanlar var. Rabb'im bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın. Vefat edenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. İçlerinde Ömerli'de çalışan 2 personelimiz de vardı. Midyat'tan gelerek ilçede çalışanlar da vardı. Nereden bakarsanız çok acı bir olay. Sözün bittiği noktadayız. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun" açıklamasında bulundu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ