Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer gelişmesi: Yedlin'in kaderi Omar'a bağlı - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarına devam ederken bir yandan da kadro planlamasına uğraşan Galatasaray’da gönderilmesi planlanan oyuncular arasına DeAndre Yedlin de eklendi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında alınan Amerikalı oyuncu, genel performansıyla beklentilerin altında kaldı.

        Sacha Boey’un sakatlanmasının ardından bu sezon forma şansı bulabilen Yedlin, Fransız oyuncunun iyileşmesiyle ikinci planda kaldı. Ancak 2021 Yılbaşı gecesi yaşadığı talihsiz olay nedeniyle 1 yıldır tedavisi devam eden Omar Elabdellaoui de büyük ölçüde kendisini toparladı.

        Amerika’da gözünden geçirdiği ameliyatın ardından önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelmesi beklenen Norveçli sağ bekin son durumunu görmek isteyen teknik direktör Fatih Terim, kararını buna göre verecek. Omar’ın antrenman performanslarını değerlendirecek olan İmparator, öğrencisinin durumundan memnun kalırsa, 3. alternatif olan Yedlin ile yabancı kontenjanı da düşünülerek yollar ayrılacak.

         Onyekuru aşkı alevlendi!
        Onyekuru aşkı alevlendi! Haberi Görüntüle
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ