Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi! Zorlu Center AVM'de kafenin çatısı çöktü!

        İstanbul Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu Center Alışveriş Merkezi'nde lüks restoranların bulunduğu alanda bir kafenin asma tavanı çöktü.

        DHA'nın haberine göre, çökme sonucu kafede bulunan bazı müşterilerin yaralandığı bildirildi.Olay yerine de ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

        YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

        Beşiktaş Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada da, olayda 6 kişinin yaralandığı belirtildi. Açıklamada, yaralıların çevre hastanelere sevk edildiği kaydedilerek hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

        REKLAM

        Asma tavanınneden çöktüğü ise henüz netlik kazanmadı.

        AVM'DEN AÇIKLAMA

        Öte yandan, AVM'den yapılan açıklamada ise, "Zorlu Center'da bugün saat 15.30'da henüz belirlenemeyen bir nedenle meydan katı ortak alanın bir bölümünde asma tavan düşmesi meydana gelmiştir. Ekiplerimizin hızla müdahalesinin ardından ilgili alan tahliye edilmiş, yaralananlarla ilgilenilerek, kontrol amaçlı çevre hastanelere götürülmüştür. Gelişmeler paralelinde kamuoyu ile bilgi paylaşmaya devam edeceğiz" denildi.

        Kentte 3 günden bu yana etkili olan poyraz fırtınası ise 108 çatının uçmasına neden olmuş ve şehrin çeşitli bölgelerinde de 128 ağaç devrilmişti. Ancak Zorlu AVM'de meydana gelen olayın bugün etkisini yitiren fırtınadan kaynaklanıp kaynaklanmadığı da yapılacak tespitler sonunda açıklanabilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ