Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Son dakika haberler: Bahçeli'den Balıkesir'de açık hava toplantısı

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir'de seçmenlere seslendi. Bahçeli, özetle şu açıklamalarda bulundu:

        "KUCAKLAŞMAMIZIN ADI CUMHUR İTTİFAKIDIR"

        "Balıkesir, Kuvay-i Milliye kentidir. İstikrar demek Balıkesir demektir. İstikbal demek Balıkesir'dir. Balıkesir, zillete düşmedi düşmeyecektir. Balıkesirli kardeşlerim Türk düşmanlarına hiçbir zaman aldanmadı, hiçbir zaman da teslim olmadı. İnanıyorum ki 14 Mayıs'ta da aynı inancı dosta düşmana göstereceksiniz. Ahlaki kucaklaşmamızın adı, Cumhur ittifakıdır.

        REKLAM

        Türkiye'nin önünü hiçbir ittifak kesemeyecektir. Geleceğin gücü Türkiye olacaktır. Bu nedenle 14 Mayıs seçimleri yeni yüzyılın eşiği, geçilmesi gereken en önemli kavşaktır. Şartlar ne olursa olsun sandığa gidecek misiniz? Bir oyunuzu Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a bir oyunuzu da MHP'ye verecek misiniz?

        "TÜRKİYE'YE SAHİP ÇIKACAK MISINIZ"

        Balıkesir'e inanıyorum, Balıkesirli kardeşlerime sonuna kadar güveniyorum. Aziz milletim, kahraman Balıkesirli kardeşlerim sıra sizde. Vatana, bayrağa, Türkiye'ye sahip çıkacak mısınız? Bu evetlerin gücüyle, bahtiyarlığıyla sıra hepinizde çağrısını yapıyorum. Ülkümüzden de ülkemizden de vazgeçmeyeceğiz.

        REKLAM

        "TÜRKİYE'Yİ SÖMÜRGE HALİNE GETİREMEZLER"

        PKK Kılıçdaroğlu'na aleni destektir. FETÖ Kılıçdaroğlu'na siper olmuştur. İngiliz The Economist dergisi Erdoğan gitmeli diyormuş, Türkiye'ye yön veremezler. Türkiye'yi sömürge haline getiremezler. Alayı gelsin şayet boyun eğersek onlar gibi namerdiz. Biliniz ki tehlike çok büyüktür. İstenilen denetim altında tutulan, taviz vermeye hazır bir cumhurbaşkanıdır. Terör örgütünün taşeronu Kılıçdaroğlu'dur.

        Kılıçdaroğlu ve Millet ittifakı bir güvenlik sorunudur. Geleceğe ışık tutan bir projesi yoktur. İyi Parti başkanının dedikodudan başka yaptığı bir şey yoktur. Onların hain destekçileri varsa bizim yıldız gibi parlayan bir ülkemiz var. Ne yaparlarsa yapsınlar, kokuşmuşların üzerine yürüyoruz. Biz direndikçe silinip gidecekler.

        "14 MAYIS'TA ALT EDİLECEKLER, YENİLECEKLER"

        Millet diyeceğiz, vatan diyeceğiz, al bayrağın altında toplanıp bağımsızlığımıza gölge düşürmeyeceğiz. Devletimizin hükümranlık haklarını korumak için aziz milletim sıra sende diyeceğiz. Ülkeye tuzak kuranlar 14 Mayıs'ta alt edilecek, yenileceklerdir. Emperyalizmin kanlı fermanına umut bağlayanlar kenara itilecektir. Bizimle misiniz, işte mahşeri vicdanın milli sesi.

        REKLAM

        14 Mayıs'ta beraber miyiz, Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek veriyor muyuz, zalimlerden hesap soracak mısınız, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkıyor musunuz, Allah hepinizden razı olsun. Balıkesir terör ittifakına karşıdır. Balıkesir, yabancı beslemelerin sonuna kadar karşısındadır.

        "HEDEFİMİZ İLK TURDA KAZANMAK"

        Hedefimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk turda seçimi kazanması ve Meclis'teki çoğunluğu elde etmektir. Cumhur ittifakına destek veriyor musunuz? Zillet içinde olanlar bu evetlerle donup kalacaklar. 14 Mayıs geleceğimizi tayin edecek. Ya yurdum diyeceğiz ya yokluğa mahkum olacağız. Mandacılara, mayası zehirli olanlara teslim olmayacağız. Demokratik hesaplaşmaya 8 gün kalmıştır. Türkiye'yi lider ülke seviyesine biz taşıyacağız.

        Dış politikada taviz vermeyen bir politikayı Cumhur ittifakıyla sağlayacağız. İrademiz Türk milletidir. Milletimizin bölünmez bütünlüğüyle, alayını birden hepsini karşılamaya hazır olduğumuz da iyi bilinmelidir. Cumhuriyet bedava kazanılmadı. Cumhuriyet'e düşmanlık Cumhur'a düşmanlıktır. HDP'yi Yeşil Sol Parti'yi yanlarına alanlar yıkım sevdalılarıdır.

        Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Türk milletinin tercihidir, bunu tanımayanlarla mücadelemiz and olsun sonuna kadar sürecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin sembolüdür. Devlet ve milletin birliği için aziz milletim sıra sende. Enerjide dışa bağımlılığa son vermek için çırpınan sağlam bir iradeyle sergiliyoruz.

        Biz ya İstiklal ya ölüm diyen tarafız. Çağrımız bu vatan, bayrak, millet, devlet benimdir diyen tüm kardeşlerimizedir. 14 Mayıs'ta Cumhur'un iradesini gösterecek misiniz. Bu evetlerin bahtiyarlığıyla 14 Mayıs'ta kazanan Türk milleti olacaktır."

        BAHÇELİ: ZİLLET TÜRKİYE TARAFINDA DEĞİL

        MHP lideri Devlet Bahçeli Yalova'da vatandaşlara seslendi:

        "Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye iradesi 14 Mayıs'ta vatana ve milli namusa arka çıkacaktır. Hepimiz Türk milletiyiz. Hayal tacirlerini, haysiyet cellatlarını, Türkiye muhaliflerini bertaraf ederek Cumhur İttifakı'nın kutlu zaferine ulaşacağız.

        Hiç kimse merak etmesin istikbalin kudreti yine Türk milleti olacaktır. Nereye gittiği bilen bir geminin hızını kesecek rüzgar yoktur. Biz nereye gideceğimizi, gidince ne yapacağımızı adımız gibi biliyoruz.

        Zilleti ittifakının Türkiye lehine tek bir sözünü işiten yoktur. Tek bildikleri yalandır, talandır, iftiradır. Zillet ittifakı Türk milletinin ekmeğini yese de gavurun kılıcını sallamaktan rahatsızlık duymuyor. Sadece Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemle avunuyorlar. Her numara zillet ittifakında. Sayısını takip etmekte zorlandığımız Cumhurbaşkanı Yardımcılarıyla, koltuk paylaşımlarıyla küçüldükçe küçülüyorlar. Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar.

        Bunların dilinde şehitlere rahmet yok, teröristlere tepki yok, gelecekle ilgili umut yok, yüzlerinde meymenet yok. Kılıçdaroğlu'nun yol arkadaşları teröristlerdir, işbirlikçileri Türkiye düşmanlarıdır. Zillet ittifakını Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem dolduruşuna getirip, yuvarlak masa bildirilerini hazırlayan dış güçlerdir.

        Zillet ittifakı Türkiye'nin tarafında değildir. Yol haritaları karışıktır. Nerede duruyorlar, hangi mihrakların esareti altındalar. Biz tarafız; hem Hakk'ın hem halkın hem de hakikatin tarafıyız.

        Zillet ittifakı Türk milletinin önüne konulmuş takozdur. Kılıçdaroğlu istikrarımızın, istikbalimizin kundakçısıdır. Bölücüye, teröriste, vatansızlara, iblis piyonlarına, yıkım müteahhitlerine, zillet ittifakına bırakılacak ne ülkemiz ne yurdumuz vardır.

        CHP ve İYİ Parti yönetimi PKK ile ittifak halinde değil, bu bölücü örgütün yedeği haline gelmiştir. Kılıçdaroğlu'nun PKK ile aynı yolu yürümesine Yalova nasıl tahammül edecektir? Muhalefetin terör sevdası zillettir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ