Son dakika haberi! Kaçırılan kız çocuğu polisin operasyonuyla bulundu!
Eskişehir'de korkunç bir olay meydana geldi. Kentte, 2 gündür kayıp olarak aranan 13 yaşındaki kız çocuğunun kaçırıldığı ortaya çıktı. Küçük kız çocuğu, polisin gerçekleştirdiği operasyonda bulundu
Olayda, 13 yaşındaki M.A.'dan, haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çocuk Şube müdürlükleri ekipleri, kayıp kız çocuğunun bulunması için kent genelinde arama çalışması başlattı.
İHA'nın haberine göre polis ekipleri, M.A.'yı kaçırdığı öne sürülen şüpheli M.Ü.'yü (26) bir eve gerçekleştirilen operasyonla yakaladı.
Şüpheli M.Ü., polis ekiplerince gözaltına alınırken, yaşı küçük kız çocuğu sağlık kontrollerinin ardından ailesine teslim edildi. Öte yandan olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.