Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler... Sancaktepede, akaryakıt istasyonunun market çalışanını gasbeden şüpheli tutuklandı

        Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 3 Haziran'da ilçede bir akaryakıt istasyonunun market çalışanı N.T'nin silahlı bir kişi tarafından gasbedilmesine ilişkin çalışma başlattı.

        AA'nın haberine göre, market çalışanı N.T. polise verdiği ifadesinde 02.10 sıralarında kapüşonlu bir kişinin markete geldiğini, bir süre raflarda oyalandıktan sonra belindeki silahı kendisine doğrultup "Kasadaki paraları çıkar." diyerek tehdit ettiğini, 1190 lirayı şüpheliye verdiğini ve "Paralar bu kadar mı?" diyerek cüzdanındaki paraları da istediğini ve cüzdanındaki 100 lirayı ve reyondaki sigaraları alıp "Görüşürüz canım." diyerek kaçtığını anlattı.

        Olay yeri ve çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelinin kimliğini tespit etti. Polis, 4 Haziran'da şüpheli Celal K'yi (28) yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

        Bu arada, güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelinin markete girdikten bir süre sonra kasiyeri silah doğrultup gasbettiği anlar ile olay yerinden araçla kaçması yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ