Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberleri: İstanbul'da karısıyla ilişkisi olduğunu düşündüğü kişiyi öldüren zanlı teslim oldu - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da olay, Esenyurt Aşık Şenlik Caddesi'nde dün sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Savaş Çıkan karısıyla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Turan Dikmen 'i bir süre takip ettikten sonra başından vurdu.

        OLAY YERİNDE ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ

        DHA'da yer alan habere göre çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Turan Dikmen'in öldüğü belirlendi.

        "PUSUYA YATIYOR, ARKADAN GELİP ATEŞ EDİYOR"

        Olay yerinde bekleyen saldırgan ise polis ekiplerini bekleyerek teslim oldu. Görgü tanığı Nedim Baskın, "Güvenlik kamerası kayıtlarına baktığımızda vuran her halde pusuya yatmış arkadan hemen geliyor ve ateş ediyor" dedi.

        EŞİNİN, MAKTUL İLE İLİŞKİSİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

        Bu arada Savaş Çıkan'ın polise verdiği ifadede, Esenyurt'ta geçtiğimiz aralık ayında balkondan atlayarak yaralanan eşi M.Ç.'nin Turan Dikmen ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü öğrenildi.

        EŞİNİ 4 AY ÖNCE BALKONDAN ATTIĞI İDDİA EDİLDİ

        İddiaya göre aralık ayında, M.Ç. eşi ile tartıştıktan sonra balkona çıktı. M.Ç. balkondan atlayarak ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan M.Ç. ifadesinde önce kendisinin atladığını söyledi.

        ZANLI, 1 ŞUBAT'TA SERBEST KALMIŞ

        Ancak sonra ifade değiştirerek eşi ile kardeşinin kendisini balkondan attığını ifade etti. Savaş Çıkan ile kardeşinin, 1 Şubat'ta yakalanıp ifadeleri sonrası serbest kaldığı kaydedildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ