Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Son dakika haberi: Hafta sonu hava nasıl olacak? 13-14 Ağustos Türkiye hava durumu raporu... - En son haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        "İstanbul’da parçalı bulutlu gökyüzü fotoğraflık manzaralar sunmayı sürdürürken, rüzgarın gölgede ferahlattığı, güneş altında ise o ışınların yakıcılığını hissettiğimiz bir hafta sonu geçireceğiz" diyen Öztel, yazısına şöyle devam etti:

        Pazar gecesi Trakya üzerinden havayı değiştirecek yeni bir yağışlı hava sokulacak görünüyor. Edirne-İstanbul arasında Pazar gecesi yağmaya başlayıp Pazartesi gün içinde kuvvetlenecek yağmur bekliyoruz.

        İSTANBUL'DA PAZARTESİYE DİKKAT

        REKLAM

        Fotoğraf: İHA

        Hava tahminleri İstanbul’da yeniden turuncu uyarıyı gündeme getirebilir (geçtiğimiz perşembe olmadı ama pazartesi kuvvetli yağabilir).

        Hava sıcaklıkları Akdeniz’de ve güney Ege’de insanlar ve tüm canlılar için daha rahat koşullarda seyrediyor, örneğin Antalya hafta sonu 32 derece. Sadece 32 mi? diyebiliriz fakat havanın bağıl nem oranı diye tarif ettiğimiz nem oranı %70 ila %80’lere çıkmış durumda.

        NEM ORANI YÜZDE 80'LERE ÇIKMIŞ DURUMDA

        Fotoğraf: İHA

        Adeta havanın içinde özgürce gezen gaz halindeki suyun içinde yaşıyoruz, gece oldukça rahatsız edici hale gelebilen ve uyku sorunlarımızı arttıran bu durum gelecek hafta sürecek görünüyor."

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ