Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa TUZAK... Son dakika: İnternetten tanıştığı kızla buluşmaya gitti, dayak yedi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'un Avcılar ilçesinde, internetten tanıştığı kızla buluşmaya giden E.G., kızın erkek arkadaşı tarafından darbedildi. Şahsın arkadaşı darp anını kayda alırken, başka bir vatandaş da tüm yaşananları cep telefonu kamerasına kaydetti.

        Olay, dün öğleden sonra Avcılar sahilinde meydana geldi. İddiaya göre, internetteki arkadaşlık sitesi üzerinde bir kızla tanışan E.G., buluşmak için mesaj attı. Kız ise, olanları sevgilisi M.F.Ö.'ye anlattı. Bir arkadaşını da yanına alan M.F.Ö., buluşmak için kız arkadaşının telefonundan E.G.'ye mesaj attı. Avcılar sahilde buluşan şahıslar arasında önce tartışma ardından kavga çıktı.

        REKLAM

        DARP ANINI ARKADAŞI KAYDETTİ

        Kavgada kızın sevgilisi M.F.Ö., E.G.'yi yere yatırarak yumrukla darbetmeye başladı. Bu sırada M.F.Ö.'nün yanında bulanan arkadaşı da darp anını kameraya çekti. Şahsın darp edilerek kameraya çekildiği anlar bir başka vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi.

        İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, M.F.Ö.'yü gözaltına aldı. Polis merkezinde ifadesi alınan M.F.Ö.'nün, savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ