Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA KAN DONDURAN ŞİDDET! Bir kadını öldüresiye dövdü! Serbest kaldı!

        İstanbul Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle’de meydana gelen olayda bağımlı olduğu iddia edilen F.M. isimli kişi, bir kadını elindeki sopayla öldüresiye dövdü. Feci şekilde darp edilen kadın aldığı sopa darbeleriyle yere düştü. Sokakta çocukların gözleri önünde şiddet uygulayan saldırgan, kadını yerlerde sürükledi.

        "ÖLDÜRÜRÜM SENİ" DİYE TEHDİT ETTİ

        İHA'da yer alan habere göre sokak ortasında darp edilen kadının “Şimdi karakola gidiyorum” demesi üzerine şüpheli, “Polisle gel, beni suçüstü yakalayın. Ben bir şey yapmıyorum. Öldürürüm seni. Cehennemin dibine git. Bir daha bu kapıya gelme” diye bağırdı.

        REKLAM

        ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

        Yaşanan olayın ardından darp edilen kadın, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayette bulundu. Uyuşturucu bağımlısı oğlunun daha önce F.M. ile arkadaşlık ettiğini söyleyen kadın, olay günü de oğlunu aramak için F.M.'nin yanına gittiğini söyledi. "Oğlun burada yok" diye sinirlenen F.M.'nin kadını bu nedenle darp ettiği öğrenildi. İşlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen F.M., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        UYUŞTURUCU BAĞIMLISI İDDİASI

        DHA'nın haberine göre, görüntülerdeki Faik K.'nin, kadının şikayeti üzerine geçtiğimiz hafta gözaltına alındığı öğrenildi. Saldırıya uğrayan kadının, şüphelinin oğluyla arkadaşlık yaptığını ve uyuşturucu bağımlısı olduğunu söylediği kaydedildi. Gözaltına alınan şüphelinin savcılık tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

        YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

        Faik M., savcılık talimatı ile yeniden gözaltına alındı. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen Faik M.'nin işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

        DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIDI

        Çevredeki kadın ve çocukların gözleri önünde yaşanan dehşet anları, bir vatandaş tarafından telefonla kaydedildi. İzleyenlerin içini acıtan görüntülerde bir kadının eli sopalı bir F.M. tarafından darp edildiği görülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ