Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Körfez ilçesi Kirazlıyalı Sahil Parkı açıklarında saat 15.00 sıralarında bir balıkçı teknesi henüz bilinmeyen nedenle alabora oldu. Teknedeki ismi öğrenilemeyen 2 kişi denize düştü.

Read more!

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti, Deniz Polisi, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Tekneye yakın konumdaki özel bir limanın römorkörlerinden can simidi atılarak, balıkçılardan biri kurtarıldı. Kıyıya getirilen balıkçı, ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Dalgıçların yaptığı arama çalışmalarında ise iskelenin dibinde diğer balıkçının cansız bedenine ulaşıldı.

'ISLIK SESLERİNİ DUYDUK'

Sahilde balık tutarken durumu fark eden ve ihbarda bulunan Selçuk Karadağ, "Römorklar sağ olsunlar hareket ettiler. Kazazedelere müdahale ettiler, can yeleği attılar. Bir kişiyi almışlar. Deniz birden patladı. Islık seslerini duyduk baktık suyun içindeydiler" dedi.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kocaeli’nin Körfez ilçesi açıklarında teknenin alabora olması sonucu ölen kişinin bir fabrikada çalışan İbrahim Avcı (45) olduğu, yaralı kurtulan kişinin ise aynı fabrikada çalışan Mustafa Şener (47) olduğu öğrenildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ