Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika... Mersin'de korkunç olay: Bir evden 5 ölü çıktı

        Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gündoğu Mahallesi'ndeki bir ikamette cinayet olduğu bilgisi üzerine adrese giden ekipler, eve girip arama yaptı.

        Yapılan aramada ekiplerin evde 5 kişinin cansız bedenini bulduğu öğrenildi.

        Beycan Üçkardeş'in haberine göre, yapılan ilk incelemede, tabancayla vuruldukları belirlenen 5 kişinin, Mehmet Kaya (42), eşi Zehra Kaya (35), çocukları Onurcan (18), Rabia (12) ve Esmanur Kaya'nın (5) olduğu belirlendi.

        Mehmet Kaya'nın, eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiği ihtimali üzerinde durulduğu kaydedildi.

        Polislerin evde incelemesi sürerken çok sayıda Çevik Kuvvet ekibi de bölgede tedbir aldı.

        ONURCAN HEM ÇALIŞIP HEM OKUYORDU

        Mersin'de evlerinde cesetleri bulunan Kaya ailesinin büyük oğulları Onurcan'ın hem çalışıp hem okuduğu ve bu yıl girdiği üniversite sınavını kazandığı öğrenildi. Eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde durulan baba Mehmet Kaya'nın ise hurdacılık yaptığı belirtildi.

        REKLAM

        BABA ŞİZOFREN HASTASIYDI

        Çevresinde "Mülayim, iyi niyetli, gariban biri" olarak tanınan Kaya'nın şizofren olduğu ifade edildi.

        Kaya'nın geçen mayıs ayında Mersin Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğü ve şizofreni tanısı konulduğu öğrenildi. Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Kaya'ya şizofreni ilaçları verildiği belirtildi.

        CESETLER DAMDAKİ YATAKLARDA BULUNDU

        DHA'nın haberine göre, Mersin'de 5 kişinin cesetlerinin, sıcak hava nedeniyle evlerinin damına serdikleri yataklarda bulunduğu öğrenildi. Mehmet Kaya, eşi Zehra Kaya, çocukları Onurcan, Rabia ve Esmanur Kaya'nın cansız bedenleri, yapılan incelemenin tamamlanmasının ardından Mersin Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

        Dün gece peş peşe silah sesleri duyduklarını belirten çevre sakinleri, ailenin maddi durumunun iyi olmadığını, bu yüzden sık sık sorunlar yaşadıklarını ileri sürdü.

        Polis, olayda kullanılan tabancayı incelemeye aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ