Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Kuvvetli kar yağışı devam edecek! Meteoroloji'den Marmara için kar uyarısı! İstanbul hava durumu nasıl olacak? - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün öğle saatlerinden itibaren Kocaeli ve Yalova ile zamanla Sakarya çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar (10-20 santimetre, yüksek kesimlerde 20 santimetre üzeri yeni kar örtüsü) bekleniyor.

        AA'da yer alan son dakika haberine göre buzlanma ve dona bağlı ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli davranılması gerekiyor.

         Kuzey Marmara Otoyolu 17 saat sonra açıldı!
        Kuzey Marmara Otoyolu 17 saat sonra açıldı! Haberi Görüntüle

        Öte yandan İstanbul'da etkili olan kar nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminden yolcu otobüslerinin İstanbul yönüne geçişine izin verilmiyor.

        REKLAM

        KOCAELİ'NDE "TRAFİĞE ÇIKMAYIN" UYARISI

        Son dakika haberine göre Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yoğun kar nedeniyle zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması uyarısında bulundu. Vali Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kentte kar yağışının yoğun şekilde devam ettiğini bildirdi.

        Öte yandan Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamada, bugün 12.00 ile yarın 15.00 saatleri arasında Kocaeli'de aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar yağışı beklendiği belirtilerek, vatandaşlardan buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları istendi.

         Rekoru o kent kırdı! Eksi 30.9!
        Rekoru o kent kırdı! Eksi 30.9! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ