Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA! Saadet Özsırkıntı'dan Cem Yılmaz açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile aşk yaşadığı öne sürülen Saadet Özsırkıntı, sessizliğini bozdu.

        Yılmaz'ın gösterisine giden ve kulisinde ünlü komedyen ile bir araya geldiği iddia edilen Özsırkıntı, konuya Instagram hesabı üzerinden açıklık getirdi.

        2

        Ünlü sunucu, hakkında çıkan iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek şunları söyledi:

        Yaşadığımız bu zor günlerde bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak benim için inanın çok üzücü. Doğru... Oyununa gittim. Kendisini işim gereği tanıyordum; kulisine de uğradım. Her selamlaştığım aşka evrilmesin. Yanlış ve yalan bilgilerle hele ki ağzımdan çıkmış gibi gündem yaratılmasın lütfen sizden ricamdır.

        3

        Özsırkıntı'dan sonra Cem Yılmaz da aşk iddiaları hakkında, "Haber kanalları biraz ciddiyet için, pandemi, deprem, ekomomik olaylardan ziyade iki meteorun da aynı anda düşmesini bekliyor sanıyorum. Bu ne fuzuli haberdir yeter artık yahu. Altındaki yorumlarda cabası!" dedi.

        4

        SERENAY İLE YOLLARI AYRILDI

        Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile komedyen Cem Yılmaz, mart ayında Atina'da görüntülenmişti. Bu görüntülerin ardından sürpriz aşk magazin gündeminde çok konuşulmuştu.

        5

        Sarıkaya, Atina dönüşü İstanbul Havalimanı'nda sürpriz birlikteliği itiraf etmişti. Oyuncu, "Ne söyleyeyim ki? Her şey gördüğünüz gibi" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        Ancak çiftin aşkı uzun sürmemişti. Yılmaz ve Sarıkaya, ayrılık kararı almıştı. Yılmaz'a geçtiğimiz günlerde uzun süredir birlikte görüntü vermediği sevgilisi Serenay Sarıkaya sorulmuştu Ünlü komedyen, "Ayrıldınız mı?" sorusuna, "Evet ayrıldık" cevabı vermişti.