Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Şanlıurfa'da yolcu otobüsü TIR'a arkadan çarptı: Ölü ve yaralılar var
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Mehmet Cevat K. idaresindeki 06 AIM 10 plakalı Özel Diyarbakır'a ait yolcu otobüsü, Şanlıurfa-Gaziantep Otoyolu'nun 75. kilometresinde Yunus A.'nın kullandığı 73 EA 424 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

        AA'nın haberine göre; kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 41 kişi yaralandı. Yaralılar kaza yerine sevk edilen çok sayıda 112 Acil Servis ekibince kentteki hastanelere kaldırıldı.

        Kazada Özgür Akbulut, Barış Akbulut, Reşat Atlıntak olay yerinde hayatını kaybetti.

        Yaralılar kaza yerine sevk edilen çok sayıda 112 Acil Servis ekibince kentteki hastanelere kaldırıldı.

        Kaza nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

        Bu arada, yolcu otobüsünün Antalya'dan Diyarbakır'a gittiği öğrenildi.

        AKSARAY'DA DA YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ: 22 YARALI

        Aksaray'da, Veli E. idaresindeki 06 LPP 51 plakalı yolcu otobüsü, Aksaray-Ankara kara yolunun 40. kilometresinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle şarampole devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 22 kişi yaralandı.

        Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile bölgedeki özel hastanelere kaldırıldı. Yaralı yolculardan Kahraman Er, gazetecilere, otobüsün aşırı kar yağışı ve tipi nedeniyle bir anda kaydığını söyledi.

        Şarampole devrildikten sonra aracın içerisinde beklediklerini anlatan Er, "Otobüsün camını kırdık. Çıkış noktası oluşturduk. Oradan bizi kurtardılar." diye konuştu. Abdullah Safari de fırtınadan otobüsün devrildiğini kaydetti.

        ESKİŞEHİR'DEKİ KAZADA ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

        Eskişehir’in İnönü ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yolcu otobüsü yol kenarına devrildi. Dün gece saat 23.00 sıralarında Antalya-Eskişehir seferini yapan S.K. idaresindeki otobüs, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu İnönü ilçesi Dutluca mevki yakınlarında yol kenarındaki ağaca çarparak devrildi.

        İçerisinde 24 yolcu bulunduğu öğrenilen otobüste ölen ya da yaralanan olmadı. Yolcuların kaza yerine gelen bir diğer otobüs ile Eskişehir’e getirildiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ