Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İDDİANAME HAZIR! Son dakika: Türkiye'yi sarsan dehşette soruşturma tamamlandı - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olay, 6 Mart günü saat 21.00 sıralarında Canik ilçesinde meydana geldi. İbrahim Zarap, kendisinde kalan kızlarını teslim etmek için 3 sene önce boşandığı Emriye Metegül ile ilçe meydanında bir araya geldi.

        DHA'nın haberine göre Zarap, burada eski eşine tekme- tokat saldırdı. Zarap'ın, yere yığılan Metegül'ü dövdüğü anlar, çevredeki evlerden birinde yaşayan bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Vatandaşların müdahale ettiği İbrahim Zarap, gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

         Emriye Metegül yaşadığı dehşeti anlattı
        Emriye Metegül yaşadığı dehşeti anlattı Haberi Görüntüle

        Emriye Metegül ise ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı. Adliyeye sevk edilen İbrahim Zarap ifadesinde, eski eşinin kızını bir daha göstermeyeceğini söyleyince bir anda gözünün döndüğünü ve sinir krizi geçirdiği şeklinde savunma yaptı.

        Tutuklanan İbrahim Zarap

        Türkiye´yi ayağa kaldıran olayda şüpheli Zarap olaydan sonra kendisini durdurmak için müdahale eden kişilerden şikayetçi olduğunu söyledi. Zarap `Kasten öldürmeye teşebbüs´ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

        REKLAM

        TUTUKLU YARGILANACAK

        İbrahim Zarap hakkında soruşturma devam ederken, avukatı tarafından tutukluluğuna itiraz edildi. İtiraz mahkeme tarafından görüşüldü ve reddedildi.

        Emriye Metegül

        Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında İbrahim Zarap hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla iddianame hazırlanarak Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Mahkemenin iddianameyi kabul etmesinden sonra dava açılarak, duruşma günü belirlenecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ