Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü sanatçı Yaşar Gaga hayatını kaybetti! Cenaze programı belli oldu

        Yaşar Gaga'dan acı haber geldi. Ünlü şarkıcı ve menajer yaşamını yitirdi. Yaşar Gaga, bir aydır Çapa Tıp Fakültesi'nde çoklu organ yetmezliğinden dolayı yoğum bakımda tutuluyordu.

        'SEZEN AKSU YAKINDAN TAKİP ETTİ'

        DHA'daki detaylar göre; Hayatını kaybeden şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga'nın cenazesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alındı. Cenazeyi almaya gelen Gaga'nın kardeşi Tülin Gaga, ağabeyini 11.15'te çoklu organ yetmezliğinden kaybettiklerini belirterek, "Çok üzgünüz, inanılmaz derecede kendimizi kötü hissediyoruz. Sanat camiasından birçok arkadaşı yalnız bırakmadı. Her dakika yanına geldiler, iyi bir haber almak için hepimiz birbirimizle seferber olduk. Maalesef o iyi habere ulaşamadık. Sezen Aksu biraz önce de buradaydı. Yakından takip etti. İlgilendi, elinden geleni yaptı. Sonuç maalesef kötü oldu. Yarın saat öğlen namazında Ortaköy Camii'nden kaldırmayı düşünüyoruz. Yaklaşık bir aydır yoğun bakımda.. Değişiyordu; gün geliyor bir gün daha iyi fakat bir gün geliyor daha kötü olduğu söyleniyordu. 10 gündür durumunun kötü olduğuna yönelik bilgiler alıyorduk. Kalp yetmezliği sonuçta da çoklu organ yetmezliğinden kaybettik" dedi.

        'İKİNCİ ALBÜMÜNÜ ÇIKARTACAKTI'

        Tülin Gaga, "Herhangi bir vasiyette bulunmamıştı. Hep güzel şeyler yaşayacağını söylüyordu. Çok güzel günlerimiz olacak diyordu. İkinci albümünü çıkartacaktı. Onun hazırlıklarını, onun heyecanını yaşıyordu. Maalesef kısmet olmadı" şeklinde konuştu.

        Ünlü yapımcı Polat Yağcı, Yaşar Gaga'nın cenazesinin yarınkaldırılacağını açıkladı:

        "Sevgili Yaşar Gaga'nın cenazesi, yarın Ortaköy Büyük Mecidiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Ortaköy Mezarlığı'na defnedilecektir."

        YAŞAR GAGA KİMDİR?

        Yaşar Gaga, uzun süre boyunca Türk müziğinin önde gelen isimlerinden olan ve "minik serçe" lakaplı Sezen Aksu'nun vokalistliğini üstlendi. "Şarkı Söylemek Lazım" adlı yarışmada bir süre jürilik yapan Yaşar Gaga, Sezen Aksu'nun seslendirdiği Bile Bile adlı şarkıyla popüler oldu.

        1997 yılında Betonova isimli bir albüm çıkaran Yaşar Gaga, 2017 yılında "Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar" adlı albümünü çıkardı ve bu albümde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halik Koçak ile beraber şarkılar seslendirdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ