Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Çiçekli Mahallesindeki evinde sabah saatlerinde yaşamını yitiren 7 çocuk babası Hacı Yerlikaya'nın (82) cenazesi, Çiçekli Alaca Camisinde kılınan namazın ardından, Yukarı Tekke Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına, Yerlikaya'nın ailesi ve yakınları ile Sivassporlu yöneticiler Mehmet Ali Topal, Faruk Taşseten, Ekrem Munar ve Uğur Akkuş, kulüp idarecileri ve çalışanları, Sivassporlu bazı eski futbolcular ve spor adamları ile vatandaşlar katıldı. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecmun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri de namazın kılındığı camiye çelenk gönderdi.

Fenerbahçe maçının ardından İstanbul'da kalan Hayrettin Yerlikaya'nın ise dedesinin vefat haberini aldıktan hemen sonra Sivas'a gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Cenaze namazına yetişemeyen Hayrettin Yerlikaya'nın öğleden sonra Sivas'ta olacağı ve taziyeleri kabul edeceği belirtildi.

Kulübün resmi internet sitesinde Sivasspor Yönetim Kurulu adına yayımlanan başsağlığı mesajında da ''Değerli futbolcumuz Hayrettin Yerlikaya'nın dedesi Hacı Yerlikaya vefat etmiştir. 82 yaşında hayatını kaybeden merhuma Allah'tan rahmet, futbolcumuz Hayrettin Yerlikaya ve kederli yakınlarına da başsağlığı dileriz'' ifadelerine yer verildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ