Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor camiasıdan İbrahim Hacıosmanoğlu'na büyük tepki - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | Haluk AYYILDIZ

        Transferde Mbia hüsranı ile sarsılan, taraftarın beklentisine karşılık veremeyen Trabzonspor’da 25 Haziran’da yapılacak TFF Başkanlık seçimi de bir diğer gündem maddesi... Bordo-Mavililer’in mevcut başkan Yıldırım Demirören’i destekleyeceği yönünde haberlerin yayılmasına rağmen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun sessiz kalması camianın tepkisini çekti. Sosyal medyada taraftarlar Hacıosmanoğlu’nu eleştirirken; Trabzonsporlular Platformu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan da camiaya seslendi ve “Bu yönetimin vadesi doldu” dedi.

        ‘BU YÖNETİM GİTMELİ’

        Yönetimin takındığı tavrı sert bir dille eleştiren Gürdoğan, “Yıldırım Demirören’in yanında olmak en büyük Trabzonspor düşmanlığı ve ihanettir” diye konuştu. Hacıosmanoğlu’nun Yargıtay’ın kararına rağmen hala başkanlık koltuğunda oturduğunu belirten Gürdoğan, “Bu yönetimi devirmek için eylemler yapıp, savcılığa suç duyurusunda bulunmalıyız, hem de çok acilen. Yeter artık” ifadelerini kullandı.

        TEPKİLER ÇIĞ GİBİ: "İMZANI DA AL GİT HACIOSMANOĞLU"

        ■ Trabzon’a karşı gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içindesin Hacıosmanoğlu.

        ■ Şenol Güneş’ten sonra Hacıosmanoğlu da davamıza ihanet etti.

        ■ İmzanı da al git İbrahim Hacıosmanoğlu!

        ■ Sen Trabzon’un tarihinde rezillikler abidesi olarak yer almaya mahkum oldun.

        ■ Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’u ve davasını sattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ