Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzon-Sivas maçına doğru! - Trabzonspor Haberleri

        Turkcell Süper Lig lideri Trabzonspor'un kulüp genel sekreteri Hasan Yener, hafta sonu sahalarında Sivasspor ile yapacaklara maça dikkat çekerek, Trabzonspor'un geçmişte olduğu gibi sadece puan cetvelinde değil, aynı zamanda centilmenlik ve misafirperverlikte de lider olması gerektiğini belirtti.

        Yener, kulübün internet sitesindeki açıklamasında, Trabzonspor'un büyüklüğünün yanı sıra Anadolu'nun abisi niteliğini taşımasını da bu özelliklerine borçlu olduğunu kaydederek, ''Hedeflerimize ulaşmada, arzu ettiğimiz sonuçları elde etmede bugüne kadar olduğu gibi pazar günü de taraftarlarımıza büyük görev ve sorumluluk düşmektedir. Bu nedenle taraftarlarımızdan beklentimiz, hafta sonu oynayacağımız Sivasspor maçının önemini akıldan çıkartmadan sportmenlik ölçüleri içerisinde takımımızı son dakikaya kadar desteklemeleridir'' dedi.

        Sivasspor maçını geçen yılın bir rövanşı olarak görmediklerini kaydeden Yener, ''Bizler bu maçı zirvedeki yerimizi koruma adına 3 puanlık bir mücadele olarak görüyoruz. Bu doğrultuda mücadele edeceğiz'' değerlendirmesini yaptı.

        Bu arada bordo-mavili kulüpten yapılan bir diğer açıklamada, kulübün önem verdiği projeler arasında yer alan Trabzonspor Koleji için hayırsever vatandaşların katkılarının beklendiği ifade edilerek, ''Trabzonspor Koleji'nin yapımına katkı sağlayacak hayırsever vatandaşımızın isminin kulübümüzün adıyla birlikte söz konusu eğitim kurumuna verilmesi planlamaktadır'' denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ