Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Gökhan Töre ve Tolgay Arslan'a servet - Beşiktaş Haberleri

        Ba ve Atınç'ın satışlarından 18 milyon Avro'luk gelir elde eden Beşiktaş'ta, hareketli saatler yaşanıyor.

        Fanatik'in haberine göre Gökhan için Atletico'nun 11 milyon Avro; Tolgay için de West Ham'ın 8 milyon Avro önerdiği; yönetimin ise tekliflerin birer milyon daha artması halinde transferlere yeşil ışık yakabileceği konuşuluyor.

        Yeni sezon öncesinde takımın 1 numaralı yıldızı Demba Ba’yı Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua’ya 13 milyon Avro’ya (39 milyon TL); genç yetenek Atınç Nukan’ı da 5 milyon Avro’ya (15 milyon TL) Leipzig’e gönderen Beşiktaş'ın oyuncularına büyük ilgi sürüyor.

        Siyah-Beyazlı yönetimin, son olarak Gökhan Töre ve Tolgay Arslan konusunda ısrarlı teklifler aldığı ortaya çıktı.

        İlk olarak geçtiğimiz sezondan beri Gökhan’ı takip eden La Liga ekibi Atletico Madrid’ten gelen 9 milyon Avro’luk (27 milyon TL) teklifi geri çeviren Siyah-Beyazlılar’da İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, “Gökhan, yeni sezonda da takımımızda kalacak” açıklaması sonrasında İspanyol ekibin fiyatı daha da artırdığı öğrenildi.

        GÖKHAN YUVADAN UÇUYOR MU?

        Takımın aynı bölgede oynayan yıldız ismi Arda Turan’la yollarını ayıran ve bu bölgeyi Kara Kartal’ın başarılı ismiyle doldurmayı planlayan Atletico'nun, son olarak 11 milyon Avro’ya (33 milyon TL) kadar çıktığı bildirildi.

        Gökhan için 12 milyon Avro'luk (36 milyon TL) değer belirleyen yönetimin, İspanyollar’ın teklifini bu seviyeye yükseltmesi halinde fikrini değiştirip bu futbolcuyla yollarını ayırabileceği ifade edildi.

        TOLGAY'I BIRAKACAKLAR MI?

        Siyah-Beyazlılar’a geçtiğimiz ara transfer döneminde Almanya Bundesliga ekibi Hamburg’tan 450 bin Avro'ya (1 milyon 300 bin TL) kazandırılan Tolgay Arslan için de; Slaven Bilic’in yeni takımı West Ham United’ın baskısı sürüyor...

        Hırvat teknik adamın isteği doğrultusunda bu futbolcuyu kadrosuna kazandırabilmek için bütün imkanlarını zorlayan Ada temsilcisinin; 24 yaşındaki ön libero için son olarak 8 milyon Avro’luk (24 milyon TL) bir teklifle Beşiktaş’ın kapısını çaldığı belirtildi.

        Siyah-Beyazlılar’ın bu teklife olumlu baktığı; ancak önerinin 9 milyon Avro (27 milyon TL) seviyesine gelmesi halinde bu oyuncunun gidişine, ‘Evet’ diyebileceği konuşuluyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ