Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder ayrılacak mı? - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın Avrupa'dan men tehlikesiyle karşı karşıya kalmasının ardından Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers flaş açıklamalar yaptı.

        2

        UEFA’nın, “Galatasaray, mali kriterleri yerine getiremedi” açıklamasından hemen sonra konuşan Başkan Dursun Özbek, “Bizim 1+1 yıllık Avrupa Kupaları’ndan men edilmemizi istiyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

        3

        Bu sıcak ve tedirgin edici sözlere ilk tepki, Wesley Sneijder’in menajeri ve bir anlamda kariyer planlayıcısı Guido Albers’ten geldi. Hollandalı yıldızın sözleşme uzattığı dönemde de çarpıcı mesajlar veren Albers şunları söyledi:

        4

        “Galatasaray bu duruma düşmemeliydi. Gerçekten çok üzülüyoruz. Wesley ile beraber imza atarken kulübün vizyonundan, gelecekten konuşurken, planlar arasında her yıl Avrupa’ya katılma ve bir Avrupa Kupası’nı kazanmak vardı."

        5

        "Artık bu gidişle çok zor. Yöneticiler Amrabat gibi futbolcu yetiştirip değerini katlayarak İngiltere’ye satmayı planlıyorlar ama bu düzenle, bu vizyonla Galatasaray’dan hiçbir futbolcu İngiltere’ye transfer olamaz.”

        6

        "Wesley, burayı bu muhteşem şehir, taraftar ve Galatasaray’ın büyüklüğü için tercih etti. Takımın her yıl Şampiyonlar Ligi’nde olması da bir tercih sebebi. Fakat men cezası gelirse nasıl düşünür bilemem!"