Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Fenerbahçe Tuzlaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? 500T sürprizi! - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe'nin bu akşam Ziraat Türkiye Kupasında karşılaşacağı Tuzlaspor maçının hazırlıkları tamamlandı. Fenerbahçe'nin yedek kadro ağırlıklı çıkacağı maçta yoğunluk gençlere yer verilecek. Fenerbahçe Tuzlaspor maçının saat kaçta hangi kanalda olduğunu merak eden futbolseverler için işte detaylar..

        FENERBAHÇE TUZLASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

        Ziraat Türkiye Kupası H Grubu karşılaşması kapsamında oynanacak Fenerbahçe Tuzlaspor maçı 21 Ocak Perşembe günü, saat 20:45'de A Haber kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı orta hakem Çağatay Şahan yönetirken, yardımcılıklarını Deniz Turgut ve İbrahim Çağlar Uyarcan üstlenecek.

        GENÇLER GÖREVE

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, daha önce olduğu gibi Türkiye Kupası maçında yine genç oyuncular ile fazla şans bulamayan isimlere görev verecek. Özellikle altyapıda oynayan yetenekleri kupada görme fırsatı yakalayan Portekizli teknik adam, gençlerle özel olarak görüşüyor. Pereira’nın, performanslarını en çok merak ettiği iki isim ise Uygar Mert Zeybek ile Ramazan Civelek...

        RVP’YE YOĞUN TEDAVİ

        UZUN TOP YOK; PAS, PAS, PAS!

        F.Bahçe’nin yeni oyun anlayışındaki önemli noktalardan birisi de salıncak sistemi... Hücuma çıkarken, yersiz uzun top ve dengesiz çıkışlar istemeyen Vitor Pereira açık bulana kadar topun salıncak gibi sağdan sola dolaştırılmasını istiyor. Bunu yapmayan oyuncularını maç içinde sert bir şekilde azarlayan Portekizli’nin bu tepkisinden başta Ozan olmak üzere birçok oyuncu nasibini aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ