Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Bucaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bilet fiyatları ne kadar? - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Beşiktaş, Bucaspor ile oynayacağı Türkiye Kupası son 16 turu maçının hazırlıklarına başladı. İdman öncesi yeni transfer Denys Boyko’nun doğum günü kutlandı. 28 yaşına giren Ukraynalı kaleci, kutlama esnasında takım arkadaşlarına teşekkür etti ve şarkı söyledi. Siyah-Beyazlılar bugün yapacağı idmanın ardından İzmir’e giderek kampa girecek.

        BEŞİKTAŞ - BUCASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Ziraat Türkiye Kupası Son 16karşılaşması kapsamında oynanacak Bucaspor -Beşiktaş maçı 31 Ocak Pazar günü, saat 17:45'de ATV kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı orta hakem Abdulkadir Bitigen yönetirken, yardımcılıklarını Barış Yüksektepe ve Mustafa Savranlar üstlenecek.

        GÜNEŞ'TEN LAUBALİLİK İKAZI

        Teknik direktör Şenol Güneş, Türkiye Kupası’ndaki Sivas Belediye yenilgisi sonrası oyuncularına sitem etti. Tecrübeli çalıştırıcı, “Grubu ilk sırada tamamlayacakken bu şansı kaçırdık. Bu da bize ekstra bir deplasmana mal oldu. Futbol laubalilik kabul etmez. Herkesin işini ciddiyetle yapması gerek. Bu konuda hata istemiyorum” ifadelerini kullandı.

        MAÇ BİLETLERİ 30 TL'DEN BAŞLIYOR

        Yeni Buca Stadı'nda pazar günü saat 17.45'te başlayacak Bucaspor-Beşiktaş maçını Bucasporlu futbolseverler maraton ve D1 kale arkasından izleyebilecek. Beşiktaşlı taraftarlara ise VIP, kapalı, balkon ve D2 kale arkası tribünleri ayrıldı.

        Satışına yarın başlanacak müsabakanın bilet fiyatları VIP 150, kapalı 100, balkon 75, maraton 40 ve kale arkası 30 lira olarak açıklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ