Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman: Tribünden geldim - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Gençlerbirliği maçını da kayıpsız geçerek Fenerbahçe derbisi öncesi moralini daha da artıran Beşiktaş, şampiyonluk havasına iyice girerken başkan Fikret Orman da bunu maç sonrası çektirdiği ‘üçlü’ ile gösterdi.

        Bugüne kadar görülmemiş bir başkanlık portresi çizen Orman, Habertürk’e yaptığı açıklamada, “Ben tribünden geldim. Zorlu bir maç oynadık. Puan verebilirdik. Mario’nun golü beni kendimden geçirdi. Çıkışta baktım taraftar minibüsümün etrafını çevirmiş, tezahürat yapıyor, ben de onları kıramadım üçlü çektirdim. Ben taraftarla iç içe olan bir başkanım. Onlar bu kulübün bir parçası. Kendimi onlar gibi hissediyorum” dedi. Başkan Orman, Gençlerbirliği maçının en önemli isimlerinden biri olan Ricardo Quaresma için ise, “Quaresma bize söz vermişti, genel anlamda sözünü tutuyor. Bu maçta çok iyi oynadı, biz ondan bunu istiyoruz. Artık farklı. İnşallah derbide de böyle oynar” ifadelerini kullandı.

        Orman, F.Bahçe maçı için ise şöyle konuştu:

        “Tabii ki kazanmak istiyoruz. Biz avantajlıyız ve bu avantajı kullanmak istiyoruz. Derbide çıkacak hiçbir sonuç şampiyonu belirlemez. Şampiyonluğu konuşmak için daha çok erken. Kazanırsak tabii ki hem moral hem de puan farkını açarız ama iş bitmez.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ