Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Salih Dursun tişörtlerine taraftardan büyük ilgi - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Sadri Şener Halkla İlişkiler ve Sosyal Tesisleri'nde bulunan TS Club'a gelen bin adet tişörte taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

        Satışa çıkarılan tişörtleri kısa sürede tüketen taraftarların, yarın Spor Toto Süper Lig'de saat 19.00'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak Trabzonspor-Osmanlıspor karşılaşmasına yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

        KONAK: "YENİDEN ÜRÜN TALEP ETTİK"

        TS Clup Mağazalar Sorumlusu Ergun Konak ise taraftarların tişörtlere büyük bir ilgi gösterdiğini belirterek, "Elimize gelen tişörtlerin tamam tükendi. Taraftarlarımız tişörtlere büyük bir ilgi gösterdi. İlk planda elimize gelen 10 bin tişört tükenme noktasına geldi ve yeniden ürün talep ettik. Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) ve hakemlere karşı dik duruşumuzu sergileyen bir tişörtümüz oldu" ifadelerini kullandı.

        Kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamada, 39,99 liradan satışa sunulan tişörtlerin gelirlerine ilişkin olarak, "Salih Dursun tişörtlerinden elde edilecek gelir, başarılı genç hakemlerimize yurt dışı eğitimleri için burs olarak verilecektir" ifadesine yer verilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ