Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Mersin İdman Yurdu Ümit Özat: Ödeme yapmamız lazım - Futbol Haberleri

        Özat, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sıra dışı bir maç olduğunu belirterek, hücum hattında etkili olan takımının aynı zamanda defans yapmakta başarılı olduğunu söyledi.

        Oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayan Özat, karşılaşmada çok sayıda kurtarış yapan Gaziantepspor kalecisi Karcemarskas'ı da tebrik etti.

        Özat, ligin yanı sıra ekonomik sorunlara da odaklanacaklarını belirterek, "Önümüzde 8 maç var, en yakın rakibimizle 3 puan var. Kazansaydık biraz daha yaklaşacaktık. Milli takım arasından önce sıkıntılarımızı halledeceğiz" dedi.

        Maddi sıkıntıların giderilmesi için kendisinin de çaba sarf ettiğini ifade eden Özat, şöyle konuştu:

        "Gerekirse kapı kapı, apartman apartman dolaşacağım. Kendim için değil bu çocukların başarılı olması, takımın ligde kalması için. Hafta içerisinde önemli iş adamlarını ve bürokratları ziyaret ettik. Sağ olsunlar ilgi ve alaka gösterdiler ama şuana kadar bir netice alamadık. Çocukları izine yolluyoruz, biz de yarından itibaren elimize mendil mi poşet mi alacağız bir şekilde bu takıma, çocuklara ödeme yapmak için uğraşacağız. Mutlaka bir ödeme yapmamız lazım. Yönetim elinden geleni yapıyor ama onların da imkanları buraya kadar."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ