Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira: "Şampiyonluğa inanalım" - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yardımcılarıyla bir durum değerlendirmesi yaparak kalan haftaları masaya yatırdı...

        Portekizli çalıştırıcı kurmaylarıyla yaptığı toplantıda, “9 tane maçımız kaldı. Bu şampiyonluğun kulüp için ne kadar önemli olduğunun hepimiz farkındayız. Bunun yanı sıra alacağımız başarı bizim için de çok önemli olacak. Sezon başında yapılan, sonrasında da devam eden ağır ve haksız eleştirilere verebileceğimiz en iyi cevap bu olacak. Futbolcuların hepsinden, özellikle sahaya çıkacak olanlardan yüzde yüz verim almak zorundayız. Bizim en önemli görevimiz bu olacak. Şampiyon olacağımıza önce biz inanmalıyız. Futbolcular bizlere baktığında bu inancı görmeli ve onlar da şampiyon olmak için daha fazla fedakarlık yapmalı. İşin teknik kısmında hepimiz ne yapmamız gerektiğini biliyoruz” dedi.

        ‘BİR ZAFER KAZANMAMIZ GEREKİYOR’

        Portekizli hoca, “Psikolojik olarak da sizden futbolculara şampiyonluk inancını aşılamanızı istiyorum. Biz bu inancı oyunculara yansıttıkça onlar da sahaya yansıtacak. Biz Benfica’ya karşı çok zor şampiyonluklar elde ettik. Şimdi bu tecrübemizle yeniden bir zafer kazanmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ