Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray yönetiminin Romen teknik adam Mircea Lucescu'ya yapacağı teklif belli oldu - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        Galatasaray yönetimi, teknik direktörlük görevi için bir numaralı adayı olan Mircea Lucescu’ya teklif edeceği yıllık ücreti kararlaştırdı. 12 yıl boyunca çalıştırdığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile yollarını resmen ayıran ve Sarı- Kırmızılı kulüple iki kez ön görüşme yapan Rumen hocayla pazarlık masasına oturmaya hazırlanan Özbek yönetiminin, yıllık 3.5 milyondan 2 yıl için 7 milyon dolarlık bir teklif sunacağı öğrenildi. Shakhtar Donetsk’ten primler hariç yılda 4.5 milyon Euro kazanan Lucescu’nun, kendisine daha az bir ücret önerecek olan Galatasaray’a nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu oldu.

        DENİZLİ’YLE ANLAŞMA 3 MİLYON DOLARDI

        Kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntının yanı sıra UEFA’dan gelen ceza ve sıkı denetim nedeniyle yönetimin, Rumen hocaya daha yüksek bir ücret önermesinin mümkün olmadığı kaydedildi. Ancak Luce’nin başarılı olması halinde, şampiyonluk ve diğer primlerle birlikte bu rakamın yıllık 4 milyon dolara kadar çıkarılabileceği de belirtildi. Sezon ortasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’yla yolları ayırdıktan sonra Mustafa Denizli’yle anlaşan Özbek yönetimi, tecrübeli teknik adamla yıllık 3 milyon doların yanı sıra 500 bin dolar da şampiyonluk primi belirlemişti.

        ZENIT DE DEVREDE: LUCESCU ST. PETERSBURG HAVAALANI’NDA!

        Shakhtar’la çıktığı son maçın ardından, “Şimdiye kadar kimseyle görüşmedim ama yarından itibaren yeni bir kulüp aramaya başlayacağım” diyen Mircea Lucescu’nun St. Petersburg Havaalanı’nda görüldüğü iddia edildi.

        Rus basınında çıkan haberlere göre Rumen teknik adamın Zenit’le görüşmek için bu şehre gittiği ve bu ekiple anlaşmaya yakın olduğu öne sürüldü. Lucescu’nun ayrıca kendisini havaalanında gören Rus gazeteciye açıklama yapmaktan kaçındığı ve hızlıca oradan uzaklaştığı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ