Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Elazığspor Adana Demirspor-Elazığspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? ADS Elazığ maçı ne zaman? - Futbol Haberleri

        PTT 1.Lig ekiplerinin Spor Toto Süper Lig'e çıkmak için play-off mücadeleleri devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor (ADS) ile Elazığspor'un karşılaştığı yarı final mücadelesinde, Gakkoşlara 3-2 mağlup olan Mavi Şimşekler, rövanş karşılaşmasında Elazığspor'u Adana 5 Ocak Stadyumu'nda ağırlayacak. Peki Adana Demirspor-Elazığspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek?

        ADS'DE HAZIRLIKLAR TAMAM

        Adana Demirspor, bugün Vartaş Elazığspor ile oynanacak play-off karşılaşması son antrenmanını yaparak, maç saatini beklemeye başladı.

        Kamp sürecini yoğun bir şekilde geçiren ve hazırlıklarını tamamlayan Adana Demirspor, son antrenmanını Elazığspor Tesisleri'nde tamamladı. Teknik Direktör Yılmaz Vural gözetiminde antrenman yapan futbolcular, ısınma ve açma-germe ile başlayan çalışmasına , takım halinde topsuz koordinasyon ile devam etti.

        Ardından çabukluk çalışması yapan oyuncular, daha sonra yarı sahada 5'e 5 hücum ve savunmaya dönük oyun oynadı.

        ADANA DEMİRSPOR-ELAZIĞSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA CANLI İZLENEBİLECEK?

        PTT 1.Lig play-off karşılaşması rövanşkarşılaşması kapsamında oynanacak Adana Demirspor-Elazığspor maçı 23Mayıs Pazartesigünü, saat 21:30'da, TRT Sporkanalından canlı izlenebilecek. Bu maçın hakemi Tolga Özkalfaolurken, yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkınve Ali Saygın Ögel üstlenecek

        MAÇ BİLETLERİ

        Kategori Bilet Fiyatı
        1. Kategori 15,00 TL
        2. Kategori 10,00 TL
        3. Kategori 5,00 TL
        Misafir 5,00 TL
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ