Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş'ten Fabricio'ya destek - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Beşiktaş’ın yeni transferi kaleci Fabricio ile ilgili yapılan olumsuz yorumlara teknik direktör Şenol Güneş ve yönetimden yanıt geldi.

        Ön çapraz bağları koptuğu için geçen sezon Deportivo ile bir maça dahi çıkamayan İspanyol eldivenin takıma hiçbir katkı sağlayamayacağı ve hayal kırıklığı yaratacakmış gibi bir hava yaratılmasına sinirlenen Güneş’in, “Bizim uzun süredir takip ettiğimiz bir kaleci. Defalarca izledik, çok iyi bir kaleci. Şu anda herhangi bir problemi yok. Kendisini çok iyi hazırlıyor. Raporları da gayet olumlu” dediği öğrenildi.

        Güneş, ayrıca yedek kaldığı için Boyko’nun sorun çıkardığını ancak Fabricio’nun böyle durumda problem çıkarmayacağını sözlerine ekledi.

        KONTROLLERİ 8 SAAT SÜRDÜ

        Sağlık taramasından geçirilen İspanyol kalecinin, kontrolleri 8 saate yakın sürdü. Fabri, daha sonra İstanbul’da kalacağı evi seçmek üzere yöneticiler ile birlikte Maçka’ya hareket etti. Beşiktaş’tan ayrılan kaleci antrenörü Sambade’den boşalan evde kalacak olan Fabricio’nun temmuzun ilk haftasında Siyah-Beyazlı kulup ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ