Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da hedef Ryan Mendes - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Yeni sezona iyi bir kadroyla başlayıp şampiyonluk yarışının içinde yer almanın hesaplarını yapan Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ediyor.

        Teknik direktör Ersun Yanal’ın isteğiyle sol tarafa Kızılyıldız’dan Luis İbanez’i transfer eden BordoMavili yöneticiler, sağ kanat için de Ryan Mendes için harekete geçti. Uzun süre Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord’dan Bilal Başacıkoğlu ile ilgilenen Fırtına, bu transfer gerçekleşmeyince rotasını Fransa’ya çevirdi.

        Lille’de forma giyen Ryan Mendes’i gündemine alan Bordo-Mavililer’in, oyuncunun kulübüyle temasa geçtikleri bildirildi.

        Geçtiğimiz sezonu İngiltere Championship ekiplerinden Nottingham Forest’ta kiralık olarak geçiren 26 yaşındaki oyuncu için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen Lille ile pazarlıkların sürdüğü ifade edildi. ,

        REKABET KIZIŞACAK

        Sağ kanadını Ryan Mendes’le güçlendirmek isteyen BordoMavililer, diğer yandan da bu bölgede oynayan oyuncuları forma rekabetine sokmayı hedefliyor. Mendes transferiyle sağ kanatta Yusuf Erdoğan ve Güray Vural’ı forma savaşına sokmak isteyen Usta yönetiminin, böylelikle takımdaki oyuncuların, ‘Yerim garanti’ düşüncesine kapılmasının da önüne geçmek istedikleri kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ