Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor'da 7 eksik - Futbol Haberleri

        Bursaspor, Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

        Pazar günü saat 13.30'da Bursa'da Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıkları için bugün tek çalışma yaptı. Sakat futbolcular Merter, Bilal Kısa ve John, doktor kontrolünde koşu yaptı. Milli takımlardan dönmeyen Harun Tekin, Kubilay Kanatsızkuş, Tomas Sivok ile Del Valle, antrenmanda yer almadı. Venezüellalı Del Valle'nin perşembe günü Bursa'ya döneceği, cuma günü de katılma katılacağı açıklandı.

        Yeşil beyazlı futbolcular, ısınmanın ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde taktik içerikli bir çalışma yaptı. Bu çalışmada Erdem Özgenç, sakatlık geçirdi, tedavisinden sonra antrernmana devam etti.

        Bursaspor, Osmanlıspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.

        AZİZ BEHİCH: "3 PUAN İSTİYORUZ"

        Osmanlıspor'la karşılaşacak olan Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Aziz Behich, "Rakibimiz hem lige, hem de Avrupa kupasına çok iyi başladı ama 3 puanı istiyoruz" dedi.

        Bursaspor'un bu sabah saatlerinde yapılan antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aziz Behich, Osmanlıspor'un geçen seneden bu yana kadro istikrarını koruyan bir ekip olduğunu belirtirken şunları söyledi:

        "İyi bir takımla evimizde oynayacağız. Zor maç olacak. 3 puanı almak istiyoruz. Takım olarak her geçen hafta daha iyi oluyoruz. Hocamızın istediklerini sahaya yansıtmak için mücadele ediyoruz."

        Bandırmaspor'la oynadıkları özel karşılaşmaya da değinen Aziz Behich, "Sakatlıktan yeni çıkan arkadaşlarımızın oynamaları, onlar için yararlı oldu. Kendilerini lige kadar daha hazır olacaklar" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ