Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş-Benfica maçının devre arasında yaşananlar - Futbol Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Benfica karşısında tarihi bir geri dönüşe imza atan Beşiktaş, ilk yarıda ve ikinci yarıda ortaya koyduğu performans göz önüne alındığında adeta siyahla beyaz gibiydi...

        2

        Oyuncuların ilk 45’te hiçbir varlık gösterememesi ve 3-0’lık şok bir skorla soyunma odasına girilmesi büyük şaşkınlık yarattı.

        3

        Soyunma odasında çıt çıkmazken sessizliği Ricardo Quaresma’nın bağırarak söylediği sözler bozdu.

        4

        Benfica maçına ayrı bir önlem veren ancak kendisi de dahil takım arkadaşlarının ilk yarıdaki futbolunu içine sindiremeyen, maç içinde de istediği pasları alamadığı için gerilen Q7, bu sözleri ile hem soyunma odasını yankılandırdı hem de takım arkadaşlarını ikinci yarı öncesi şahlandırdı:

        5

        "Burada bu işi bitireceğimiz yerde adamların topunu seyrediyoruz. Beşiktaş bu değil, sahada ne yaptığını bilen kimse yok."

        6

        "Arkadaşlar kendinize gelin. Doğru dürüst top yapamıyoruz, ne atak var ne şut . Hiçbir şey organize değil."

        7

        "Bu bize yakışmaz. Şimdi çıkalım Beşiktaş gibi oynayalım, kim olduğumuzu gösterip buradan başımız dik ayrılalım."

        8

        Portekizli yıldızın bu sözleri takımı adeta kamçılarken, Q7’nin, Şenol Güneş’e de taktiksel anlamda bazı şeyler söylediği öğrenildi.

        9

        Bu motivasyonla sahaya çıkan 11 Kartal, müthiş bir özveri gösterip, Şampiyonlar Ligi’nde gerçekleştirilmesi zor bir işe imza atarak 3-0 olan maçı taraftarının da desteği ile 3-3’e getirmeyi başardı.

        10

        ORMAN'IN TOTEMİ TUTTU

        Unutulmayacak maçı statta yönetici arkadaşları ile izleyen başkan Fikret Orman, Cenk Tosun’un müthiş golünün ardından bu strese dayanamayacağını söyleyip locadan ayrıldı.

        11

        Orman, Arena’nın idari direktörü Ahmet Ateş’e, kendi odasını açmasını söyledi.

        12

        Başkan, Ateş ile beraber o dayanılmaz dakikaları TV’den izledi.

        13

        Maç 3-3’e gelince sevinçten ne yapacağını şaşıran başkan doğruca tekrar locaya gidip maçın sonunu orada bekledi ve Orman’ın mekan değişikliği totemi işe yaradı.

        14

        Öte yandan dün Beşiktaş Sompo Japan’a Güriş’le forma sırt sponsorluğu için anlaşma yapılırken lansman sırasında maçı değerlendiren başkan Orman, “Cenk Tosun’un attığı golü herkes atamaz. Harbi helal olsun” dedi.

        15

        Oğuzhan’a ayrı bir parantez açan Orman, “Oğuzhan 23 yaşında kaptanlık bandıyla çıktı. Yaşı genç olmasına rağmen hiç de öyle değildi, büyümüş de küçülmüş gibiydi. Şımarmasınlar, kulaklarını çekmek zorunda kalmayalım” diye konuştu.