Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mustafa Denizli aldığı maaşı Galatasaray'a geri verdi - Galatasaray Haberleri

        Telegol programının moderatörü Serhat Ulueren, Mustafa Denizli ile arasında geçen diyaloğu canlı yayında paylaştı. Sarı-kırmızılı yönetim, göreve gelirken peşin olarak 1.5 milyon dolar alan tecrübeli hocadan, sözleşme süresini tamamlamadığı için 625 bin dolar geri ödeme istemişti. Denizli, 625 bin doları sarı-kırmızılı kulübe geri verdiğini söyledi.

        "EMEKLİ OLMAYACAĞIM"

        Mustafa Denizli'nin Dick Advocaat'ı görünce emekliliği aklından çıkardığını dile getiren Serhat Ulueren, "Mustafa Denizli ile görüştüm. Bana, '67 yaşındayım ve 69 yaşındaki Dick Advocaat'ın başarılı olduğu yerde emekli olma gibi bir durumum yok. ' dedi" ifadelerini kullandı.

        "26 GÜN DIŞARI ÇIKMADIM"

        Mustafa Denizli'nin Galatasaray'dan istifa etmesinin ardından evden çıkmadığını dile getiren Ulueren, "Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra 26 gün evden dışarı çıkamamış. Eli kapıya gidip, vazgeçiyormuş. Bazı sağlık sorunları da yaşamış" şeklinde konuştu.

        "SNEİJDER İLE SORUNLAR YAŞADIM"

        Mustafa Denizli'nin Sneijder ile sorunlar yaşadığını da ifade eden Ulueren, "Sneijder ile bazı sorunlar yaşadığını anlattı ancak tam olarak neler olduğunu söylemek istemedi. O günlerde konuşulduğu gibi gerçekten sorunlar yaşanmış."

        "ALDIĞIM PARAYI GERİ VERDİM"

        Mustafa Denizli'nin başarılı olmadığını düşündüğü için kazandığı parayı iade ettiğini de ifade eden Serhat Ulueren, "Galatasaray'dan aldığı parayı iade etmiş. Galatasaray'da 5 hafta daha kalsaymış çok ciddi miktarda para alacakmış ancak başarılı olmadığını düşündüğü için istifa etmiş. 'Beni ben yapan Galatasaray'dır. Bu parayı alamazdım' dedi" açıklamalarını yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ