Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Emre 'Güngör'müyor! - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR.COM (GÖKHAN KARATAŞ) Emre Güngör, 2007-08 sezonunun ara transfer döneminde Galatasaray'a katıldı. Kısa sürede ilk 11'in vazgeçilmezi olan başarılı savunma oyuncusu, 2008'de kazanılan şampiyonluğa katkıda bulundu. Üst üste yaşadığı sakatlıklar ve talihsizlikler yakasını bırakmayınca ilk 11'deki yerini kaybetti. Terim'in EUR0 2008 kadrosuna çağırdığı Emre, (A) Milli Takım'da da sakatlıkla boğuştu. Sarı-kırmızılı ekipte tekrar formayı kapmak için uğraştı ancak her seferinde yeni bir engelle karşılaştı. Galatasaray'daki ilk sezonunda 25 maça çıkan Emre Güngör, son 1,5 yıldır aynı başarıyı gösteremedi. Geçen sezon 7 maçta sarı-kırmızılı formayı terletirken, bu sezonşimdiye kadar 5maçtayer aldı. Milli futbolcu henüzG.Saray'da gol sevinci yaşayamadı. Soyadının aksine kariyerinin son yıllarında 'Güngör'meyen Emre, geçen sezon forma giydiği 7 karşılaşmanın 4'ünü tamamlayamadı. Bu sezon ise teknik direktör Frank Rijkaard'ın görev verdiği 5 maçın birinde sakatlandı, sonuncusunda ise penaltı yaptırdı.

        2009-2010

        Panathinaikos: Maçın 23. dakikasında sakatlanarak yerini Uğur Uçar'a bıraktı.

        Bucaspor: Emre Aşık'ın sakatlığında ilk 11'de yer aldı. G.Saray 10 kişi mücadele ederken, 77. dakikada penaltıya sebebiyet verdi. Rakip penaltıyı gole çevirseydi, 2-1 kazanan Cimbom için son dakikalarçok daha zor geçecekti.

        2008-2009 İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Son anda kadroya dahil edildi ancak 10. dakikada yerini Volkan Yaman'a bırakmak zorunda kaldı. Gençlerbirliği: 33. dakikada sakatlandı. Oyuna devam edemeyerek yerini Kewell'a bıraktı. Malatyaspor: İkinci yarıda oyuna girdi. Sadece 11 dakika sahada kalabilidi. 57'de kırmızı kart sonucu oyun dışında kaldı. Steaua Bükreş: 65. dakikada sakatlık geçirdi. Oyuna devam edemeyince Sabri oyuna dahil oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ