Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Kupası 2010 Kamerun Portakallar sonradan açıldı! - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM

        E Grubu'nda lider Hollanda ile Kamerun'u 2-1 devirmeyi başardı... Bu sonuçla Hollanda grup lideri olarak bir üst tura çıkarken, Kamerun ise evinde döndü.

        Karşılaşmaya etkili başlayan Portakallar, 3'da Van Persie'nin attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı... 65. dakikada Samuel Eto'o'nun penaltıdan eşitliği sağlaması ile galibiyet için bastıran Hollanda'da kilidi Robben çözdü...

        83. dakikada yıldız futbolcunun topu direkte patladı ancak Huntelaar topu tamamladı ve Hollanda maçı 2-1 kazanan taraf oldu...

        KAMERUN: 1 - HOLLANDA: 2

        STAT: Cape Town (Cape Town)

        HAKEM: Pablo Pozo (Şili), Patricio Basualto (Şili), Fransisco Mondria (Şili)

        KAMERUN: Hamidou Souleymanou, Stephane Mbia, Landry Nguemo, Nicolas Nkoulou (Dk. 73 Rigobert Song), Benoit Assou-Ekotto, Geremi, Jean Makoun, Alexandre Song, Samuel Eto'o, Eric Choupo-Moting (Dk. 72 Mohamadou Idrissou), Gaetan Bong (Dk. 56 Vincent Aboubakar)

        TEKNİK DİREKTÖR: Paul Le Guen

        HOLLANDA: Maarten Stekelenburg, Khalid Boulahrouz, John Heitinga, Joris Mathijsen, Giovanni van Bronckhorst, Dirk Kuyt (Dk. 67 Eljero Elia), Mark van Bommel, Wesley Sneijder, Nigel de Jong, Rafael van der Vaart (Dk. 73 Arjen Robben), Robin van Persie (Dk. 59 Klaas Jan Huntelaar)

        TEKNİK DİREKTÖR: Bert van Marwijk

        GOLLER: Dk. 36 Robin van Persie, Dk. 83 Klaas Jan Huntelaar (Hollanda), Dk. 65 (penaltıdan) Samuel Eto'o (Kamerun)

        SARI KARTLAR: Dk. 17 Dirk Kuyt, Dk. 65 Rafael van der Vaart, Dk. 70 Giovanni van Bronckhorst (Hollanda), Dk. 25 Nicolas Nkoulou, Dk. 81 Stephane Mbia (Kamerun)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ