Böyle tercüme görülmedi!
Halil Yazıcıoğlu, "Hakemin yüzünde işini eksik yapan bir insanın vicdani rahatsızlığını gördüm" dedi.
Karadeniz ekibinin beraberlik golünden sonra 4. hakem tarafından sahadan atılan kulüp tercümanı Halil Yazıcıoğlu, yaşananları kişisel sosyal paylaşım sitesine yazdı.
Yazıcıoğlu, “85. dakikada Burak’a yapılan ve çalınmayan faulde hemen yedek kulübemizin önündeki yardımcı hakemin yanındaydım ve kendisinin yüzüne baktım. Yürekten söylemeliyim ki yüzünde işini eksik ya da kötü yapan bir insanın vicdani rahatsızlığını gördüm ve ‘Hocam Allah aşkına bunu gerçekten mi görmedin, yoksa gördün de böyle mi yorumluyorsun?’ diye sordum ve haliyle cevap alamadım” dedi.
“VİCDANIM RAHAT”
Yazıcıoğlu, şöyle devam etti:
“Ardından Glowacki’nin golünden sonra kendisinin yanına gidip ‘Hocam şimdi orta sahaya koş, lütfen koş çünkü bu kez koşmak zorundasın’ dedim ve hiçbir hakaret veya küfür içeren bir ifade kullanmadım. Tepkimin sebebi, vicdani rahatsızlığı yüzüne vurmuş bir insanın çaresizliğine çok yakından şahit olmam ve daha kötüsü bu çaresizliğin Trabzonspor’a zarar vermiş olmasıdır. Benim vicdanım rahat fakat içimi sızlatan, basiretsizlik anının takımımızın azmine darbe vurmuş olmasıdır. Ondan değil fakat sizlerden ve bu takımı can-ı gönülden seven herkesten özür diliyorum. Ayakta kalmamız ve direnişe tüm gücümüzle devam etmemiz umuduyla.”