Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fener kapış kapış! - Fenerbahçe Haberleri

        La Liga’nın yeni takımlarından Granada’nın Daniel Güiza ısrarı sürüyor. ‘Ideal de Granada’nın haberine göre, İspanya’da sezonun başlamasına 1 hafta kala transfer çalışmalarını sürdüren Granada’nın İspanyol forvetle sözlü olarak prensipte anlaştığı dile getirilirken, Real Betis’in de Güiza için devrede olduğu ifade edildi. Haberde, Türkiye’deki şike soruşturmasında Fenerbahçe’nin suçlu bulunması halinde Güiza’nın serbest kalabileceği, böylece Granada’nın bu oyuncuyu bedelsiz olarak renklerine bağlayabileceği belirtildi.

        Fenerbahçeli futbolcularla ilgili olarak ortaya atılan iddialardan en dikkat çekicilerinden biri de Rus basınında yer aldı. Geçtiğimiz günlerde Emenike’yi kadrosuna katan Spartak Moskova, şimdi de gözünü Fenerbahçe’nin kaptanı Alex de Souza’ya dikti. İnsidefutbol.com’un haberine göre Türkiye’de devam eden şike soruşturması nedeniyle Alex’in Türkiye’den ayrılmayı düşünebileceği ifade edilirken, bu durumda Rus ekibinin devreye girebileceği kaydedildi.

        Juventus, şimdi de Andre Santos’a talip oldu. İtalyan itasport.com’da yer alan haberlere göre Serie A’nın önemli ekiplerinden Juventus, Lugano’dan sonra Andre Santos’u da transfer etmek istiyor. Fenerbahçe’nin Uruguaylı defans oyuncusu Lugano için menajeri Juan Figer ile anlaşmaya varan ve Futbol Federasyonu’nun Fenerbahçe hakkında vereceği kararı beklemeye başlayan Juventus, Andre Santos için de harekete geçti. İki yıldızı renklerine bağlama konusunda kararlı olan Juventus, iki ismi bonservis bedeli olmaksızın kadrosuna katmayı hedefliyor.

        İspanyol AS gazetesi, Falcao’yu Atletico Madrid’e satmaya hazırlanan Porto’nun hücumda doğabilecek bu boşluğu Fenerbahçe’nin Senegalli forveti Mamadou Niang ile doldurmayı düşündüğünü yazdı. Niang’ın Sarı-Lacivertli ekipte geçtiğimiz sezon 29 maçta 15 gole imza atmasına değinen AS gazetesi, tecrübeli futbolcunun daha önce 5 sezon boyunca Marsilya formasını giydiğini ve burada 2009-10 sezonunda şampiyonluk yaşadığını ifade etti. Niang’ın devam eden şike soruşturması nedeniyle Türkiye’den ayrılmak istediğine ve bu konuda Fenerbahçe’yi bilgilendirdiğine dikkat çekilen haberde, Senegalli forvetin durumundan rahatsız olduğu kaydedildi.

        HTSPOR / Yakir Mizrahi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ