Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Yıldız'lar Korkmaz! - Futbol Haberleri

        Karabükspor'un gollerini, Eskişehirspor'un eski oyuncusu Mehmet Yıldız kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golünü ise 90+3'te Erkan Zengin attı. Eskişehirspor taraftarları maçın ardından "Yönetim istifa" ve "Ersun Yanal istifa" diye bağırdı.

        Eskişehirspor - Kardemir Karabükspor: 1-2

        Stat: Atatürk

        Hakemler: Süleyman Abay, Erdem Bayık, Gökmen Olgaç

        Eskişehirspor: Ivesa, Koray (Dk. 46 Batuhan), Nadareviç, Diego, Volkan (Dk. 69 Erkan), Hürriyet, Alper, Veysel, Dede, Tello, Kamara

        Kardemir Karabükspor: Tomic, Birol, Cernat (Dk. 76 Ragued), Seric, İlhan, Mabiala, Mehmet (Dk. 90 Muhammet), Hakan, Shelton (Dk. 90 2 Ergin), Jehic, Uğur

        Goller: Dk. 90+3 Erkan (Eskişehirspor), Dk. 25 ve 62 Mehmet (Kardemir Karabükspor)

        Sarı kartlar: Dk. 52 Ivesa, Dk. 53 Kamara (Eskişehirspor)

        MAÇTAN DAKİKALAR:

        10. dakikada Kardemir Karabükspor atağında Cernat, çalımlarla Eskişehirspor ceza sahası önüne kadar geldi. Cernat'ın ceza sahası dışından attığı sert şutta top, kalenin sağından auta çıktı.

        25. dakikada Shelton, Kardemir Karabükspor yarı sahasında aldığı topu yaklaşık 50 metre sürerek Eskişehirspor ceza sahası içine kadar girdi. Shelton'un ortaladığı topa iyi yükselen Mehmet'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1

        33. dakika Tello'nun sağ kanattan Kardemir Karabükspor ceza sahası içine doğru kullandığı serbest atışta Diego, topa iyi yükseldi. Diego'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak, kale direğinin üzerinden auta çıktı.

        42. dakikada Volkan'ın sol kanattan Kardemir Karabükspor ceza sahası içine yaptığı ortada Tello, topa kafayla vurdu. Tello'nun vuruşunda kaleci Tomic, meşin yuvarlağı kontrol etti.

        55. dakikada Eskişehirspor defans oyuncularının hatasını değerlendiren Kardemir Karabüksporlu Mehmet, topu kontrol etti. Mehmet'in sert şutunda kaleci Ivesa, meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

        57. dakikada Kamara, çalımlarla Kardemir Karabükspor ceza sahası önüne kadar geldi. Kamara, topu, Batuhan'a iletti. Batuhan'ın şutunda top, kale direğinin yanında auta çıktı.

        62. dakikada Shelton, sol kanattan taşıdığı topu, ceza sahası içindeki Mehmet'e verdi. Mehmet'in şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 0-2

        71. dakikada Hürriyet'in Kardemir Karabükspor ceza sahası içine doğru kullandığı serbest atışta Diego, topa iyi yükseldi. Diego'nun kafa vuruşunda kaleci Tomic, tehlikeyi uzaklaştırdı.

        90+3. dakikada Tello'nun sağ kanattan kullandığı korner atışında Erkan, topa iyi yükseldi. Erkan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

        KORKMAZ: OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

        Deplasmandaki ilk galibiyetini alan Karabükspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, maçın ardından "Benden önce deplasmanda galibiyet yoktu. Bu galibiyetin önemli bir dönemeçte olması bizleri daha da memnun etti. Oyuncularımı kutluyorum. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı" dedi.

        YANAL: İDMAN YAPAMIYORUZ

        Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, son 1 aylık süreçte ciddi bir problemle karşı karşıya olduklarını ve Eskişehir'in sert kış şartlarından dolayı çalışamadıklarından yakındı. "Antrenman yapamıyoruz. Oyuncularla anca saha dışında buluşup konuşabiliyoruz" diyen Yanal, "Biz oynamaya çalışan bir takım olarak kaybediyoruz. Daha üretken daha aktif bir takım olma yolunda iyi şeyler yapmamız gerekiyor. Şu an elimizde bulunan çok kaliteli arkadaşlarımız var. Onlarla birlikte daha iyi oynamalıyız. Daha üretken olmalıyız" ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ