Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Şampiyonası Almanya Gina Lisa Lohfink, Jerome Boateng - Futbol Haberleri

        Alman Bild Gazetesi, "Boeteng Lisa ile Otel'de ne yaptı? manşetiyle okuyucularına duyurduğu haberde, "Dört gün sonra başlayacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası'na çok az saatler kala milli takımın 23 yaşındaki yıldızı Boateng'in 25 yaşındaki çıplak modelle otelde gecelemesi ne kadar doğru. Bunu maçlardaki performansı gösterecek. Zira milli bir futbolcunun böyle maçlara hazırlanması doğru olamaz" yorumu da yer aldı.

        GENÇ BİR ERKEK REFAKAT ETTİ

        'Pentahotel' adındaki lüks otele İngilizce "Benim 99 problemim var" (I gt 99 Problems) yazılı beyzbol şapkası takarak gelen Boateng'in otelin barında bazı arkadaşlarıyla oturduğu daha sonra ise Gina Lisa Lohfink ile odaya çıktığı bildirildi.

        2008 yılında 'Almanya'nın Yeni Topmodelleri" adlı TV yarışmasında çıplaklığıyla tanınmış sarışın model Gina Lisa Lohfink ile birlikte 248 nolu odaya giderken görüntülendi. İkilinin yanlarında bir genç erkeğinde onları refakat etmeleri ise "Olayı gizlemek amacı olabilir" diyerek belirtildi.

        BARDA BULUŞTULAR

        Boateng olayla ilgili açıklama yapmazmen, futbolcunun menajeri Jörg Neubauer "Boateng'in gece saat 02.00 sularında uyuduğunu biliyorum. Bir genç erkeğin arkadaşlarıyla barda oturması normal bir durum. Çünkü maç bir gün sonra oynanmıyor ki" diye açıklama yaptı.

        Gina Lisa Lohfink ise "Jerome benim Berlin'de olduğu duyunca benimle tanışmak istemiş. Otelin barında randevulaştık. Daha sonra bir erkek arkadaşımla birlikte üçümüz benim odaya çıkıp biraz konuştuk" demesi ise ilgi çekti.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ