Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa, 14 Nisan Pazar günü Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bir günlük aranın ardından sürdürdü - Kasımpaşa Haberleri

        Kemerburgaz'daki kulüp tesislerinde, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde koşu ve ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan lacivert-beyalı futbolcular daha sonra iki grup halinde pas çalışması yaptı. Antrenman taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdi.

        ISAKSSON ÇALIŞMALARA BAŞLADI

        Sakatlıkları bulunan Djalma ve Elyasa Süme fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Son antrenmanda sakatlığından dolayı yer almayan kaleci Isaksson ise takımla çalışmalara başladı.

        Kasımpaşa, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

        ARVELADZE: LİGDEKİ YERİMİZİ KORUMAK İSTİYORUZ

        Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Akhisar Belediyespor maçının zor olacağını ancak kazanmak istediklerini söyledi.

        Şota yaptığı açıklamada, her maçın artık çok zor olduğunu belirterek, "Ligde özellikle ikinci yarı hiçbir maç kolay olmuyor. Herkes alınacak puanların değerini iyi biliyor. Akhisar Belediyespor'u yenerek ligdeki yerimizi korumak istiyoruz. Rakibimiz geçen hafta Trabzonspor'u yenerek iyi bir takım olduğunu gösterdi. İyi ve doğru yolda olduğumuzu herkese göstermemiz lazım" diye konuştu.

        "DOĞRU YOLA DEVAM EDEN KAZANIR"

        Gürcü teknik adam, ligde dördüncü sırada bulunduklarını ve Avrupa kupalarına katılacaklarına inandıklarını vurgulayarak, "Artık son 6 hafta ve herkes için çok ağır bir dönem. Güçlü olan, doğru yola devam eden kazanır. Biraz şans da gerekiyor bu işte. İnşallah şans da yanımızda olur" ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ