Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Luis Enrique, Barcelona - Futbol Haberleri

        Gelecek sezon için Celta Vigo'yla anlaşan Luis Enrique, Barcelona'yla görüşmelerde son aşamaya geldi. Açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.

        İngiliz basınında çıkan haberlerde Tottenham'ın teknik direktörü Andre Villas-Boas'ın görev için favori konumda olduğu iddia edilmiş, Barcelona'nın Portekizli teknik adamla iletişime geçtiği ve taraflar arasında görüşmelerin başladığı belirtilmişti.

        Ancak son gelişmeler ışığında Barcelona yönetiminin, özellikle başkan Sandro Rosell'in çok istediği Luis Enrique'de karar kıldığı anlaşıldı. TV3 ve Sport gibi kaynakların da özel haberlerinde Celta Vigo'yla gelecek sezon için anlaşmaya varan Luis Enrique'nin serbest kalması için Barcelona'nın "ek bir bedel" ödemeyeceğini çünkü Celta'nın Enrique'i İspanya Futbol Federasyonu'na henüz bildirmediği vurgulanıyor.

        Barcelona'nın ayrıca Luis Enrique'yi göreve getirdikten sonra takımın mevcut yardımcı antrenörü Rubi'nin de Celta Vigo'ya gidişine izin vereceği iddia edildi.

        43 yaşındaki Luis Enrique, 2008-11 arasında Barcelona B Takımı'nın teknik direktörlüğünü üstlenmişti. Enrique bu tecrübesinin ardından Roma Teknik Direktörlüğü'ne getirilmiş ancak Serie A'da sadece bir sezon kalabilmişti.

        (Eurosport)

        ÖNERİLEN VİDEO

        Bahçeli'nin Öcalan Çağrısına DEM Parti'den Yanıt Geldi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ