Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Galatasaray seçim, Alp Yalman açıklamalar, Galatasaray olağanüstü genel kurul, Ünal Aysal seçim, Ali Dürüst seçim, Ali Dürüst Ünal Aysal, Galatasaray kongre, Ünal Aysal açıklamalar, - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK TV'de Faik Çetiner'in sunduğu Bizim Stadyum programında Galatasaray'ın seçim gündemine dair önemli açıklamalar yapıldı.

        Galatasaray kulübü eski yöneticilerinden Doğan Sarıbeyoğlu, "Ünal Aysal bana gönderdiği mesajda, 'Galatasaray defterini kapattım. Bir süre Galatasaray'dan ayrı kalmam gerekiyor' dedi. Ünal Aysal görevi başkanlık süresi bitmeden, erken bırakıyor. Sebebi de sürekli tenkit edilmesi. Bundan dolayı camiaya çok kırgın" sözleriyle Ünal Aysal'ın verdiği karardan dönmeyeceğini iddia etti.

        Sarıbeyoğlu, Galatasaray'ın seçim gündemine de değinerek "Alp Yalman, şu an tek aday ancak ilerleyen günlerde bir veya birkaç aday daha çıkabilir. Mehmet Helvacı, aday olup olmayacağı konusundaki kararını Çarşamba günü verecek. Ali Dürüst, Ünal Aysal'ın Mayıs ayına kadar devam etmesi gerektiğini düşünüyor." ifadelerini kullandı.

        Alp Yalman'ın listesindeki isimler konusunda da iddialı açıklamalarda bulunan Doğan Sarıbeyoğlu: "Alp Yalman'ın listesinde Taner Aşkın, Işın Çelebi, Mahir Nur Dengiz, Dikran Ürkmezgil, Levent Nazifoğlu, Abdurrahim Albayrak gibi tecrübeli isimler var" dedi.

        ALP YALMAN: "ADNAN POLAT'LA ORTAK HAREKET ETMİYORUM"

        Canlı yayına telefonla bağlanan Galatasaray Kulübü başkan adayı Alp Yalman, medyada çıkan Adnan Polat'la ortak hareket ettiği yönündeki iddialara şu sözlerle cevap verdi: "Adnan Polat dahil kimseyle ortak hareket etmiyorum. Benim de kendime göre aklım, düşüncelerim var. Herkesle konuşuyorum, fikir alışverişi yapıyorum. Galatasaray'a bir şeyler vermek isteyen, çalışma şevki olan kişileri listeme dahil edip hayırlısıyla bu görevi yerine getirmeye çalışacağım. Şu an için listemde olduğu iddia edilen isimler, yalnızca iddiadan ibaretler. Listemde kimlerin olduğu, listeyi Divan'a teslim ettiğimde ortaya çıkacak. Galatasaray'ın içinde bulunduğu finansal durumun da farkındayım. Tedbirlerimizi aldık. Galatasaraylılar rahat olsun. Kimse merak etmesin, ne olup bittiğinin hepsinin farkındayım. Görüştüğüm ve açıklayacağım arkadaşlarım da farkında. Bu dönemde biraz sakin, biraz inançlı olmak lazım."

        ADNAN POLAT BOMBALADI

        Galatasaray’ın eski başkanı Adnan Polat, gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

        İŞTE ADNAN POLAT'IN AÇIKLAMALARININ TAMAMI: ÇOK BİLİYORSA BAŞKAN OLSUN
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ