Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Diğer Olimpiyat "Dualarımız Yakup Kılıç için" - Olimpiyat Haberleri

        Elazığ Belediyesi Başkanvekili Atik Birici, milli boksör Yakup Kılıç'acuma günüOlimpiyat Oyunları'nda yapacağı yarı final karşılaşması için milli sporcuya başarı dileklerinde bulunarak, ''Dualarımız Yakup Kılıç için'' dedi.

        Atik Birici, yaptığı açıklamada, Türkiye'yi Pekin-2008'de temsil eden ve boksta ringde mücadeleyi sürdüren Elazığlı Yakup Kılıç'ın,cuma günüyarı final mücadelesine çıkacağını hatırlattı.

        Boksa Elazığ Belediyespor Kulübü'nde antrenör Cemil Döndü nezaretinde başlayan Kılıç'ın, Pekin'de Türkiye'nin ve Elazığ'ın gururu olduğunu belirten Birici, Kılıç'ın, yarın Türkiye adına çok önemli bir müsabakaya çıkacağını bildirdi.

        Bu dev mücadele öncesi kendilerinin de en az Kılıç kadar heyecanlı olduklarını ifade eden Birici, şöyle konuştu:

        ''70 milyonun duasını arkasına alan başarılı boksörümüz, öyle ümit ediyorum ki bu müsabakadan galip ayrılarak 70 milyonu ve ilk olarak da tüm hemşehrilerini bir kez daha sevince boğacak ve finale kalacaktır. Dualarımız Yakup Kılıç için. Bizler Yakup için çok özel bir karşılama yapacağız. Milli gururumuzu memleketinde en iyi şekilde karşılamak için arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu konuda Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sedat Acar da bir dizi çalışmalar yapıyor. Elazığ Belediyesi olarak, bu konuda çalışma yapan herkese gerekli desteği vermeye seve seve hazırız.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ