Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis WTA Francesca'dan özeleştiri! - Tenis Haberleri

        Dünya sıralamasının 59. sırasındaki Elena Baltacha'ya elenerek İstanbul Cup'a veda eden Francesca Schiavone, ''Kendimi beğenmedim. Daha iyi oynamalıydım. Özellikle servislerimde çok sıkıntı çektim'' dedi.

        Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup uluslararası bayanlar tenis turnuvasında bu yılın 1 numaralı seribaşı İtalyan Francesca Schiavone, ikinci turda İngiliz rakibi Elena Baltacha'ya karşı aldığı yenilginin kendisi için ders olduğunu söyledi.

        İtalyan oyuncu, ''Maçı neden kaybettiniz?'' sorusunu, ''Baltacha neden kazandı diye sormak daha doğru olur sanırım. Öncelikle çok iyi servis attı ve kritik puanları çok iyi oynadı. Ben günümde değildim. Ama teniste bazen böyle olabiliyor'' şeklinde yanıtladı.

        ABD'de Açık öncesi iyi bir hazırlık turnuvası olarak gördüğü için İstanbul'a geldiğini belirten Schiavone, ''Yılın son grand slam'i öncesinde pozitif düşünmek istiyorum. Öncelikle servislerimi düzeltmem gerekiyor. Baltacha maçında olduğu gibi ilk servislerimde problem yaşıyorum. Daha agresif ve daha istikrarlı servis atmak zorunda olduğumun bilincindeyim. Her maçta çok daha fazla savaşıp, oyun standardımı yükseltmeliyim'' diye konuştu.

        Dünya sıralamasında ilk 10'da yer alan ünlü raket, Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup 2010'da çeyrek finale kalan isimler içinde Alman Andrea Petkovic'i şampiyonluk için şanslı gördüğünü de sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ