Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Star Wars'un yeni kötüsü: Zorri Bilss
        1

        Star Wars evreninde 'Skywalker Ailesi'nin öyküsünü sonlandıracak 'Rise of Skywalker' filmi için geri sayım başladı. Sete giren Vanity Fair dergisi, kamera arkası görüntülerinin de yer aldığı geniş dosyası için iki ayrı kapak hazırladı.

        2

        Kapak fotoğrafları için serinin iki kahramanı, 'Güç'ün 'aydınlık' ve 'karanlık' taraflarını temsil eden Rey (Daisy Ridley) ile Kylo Ren (Adam Driver) ünlü fotoğrafçı Anne Leibovitz'e poz verdi.

        3

        40 yıldır devam eden Star Wars efsanesinin unutulmaz karakterlerinden serinin 9 bölümünde de yer alan robot C-3PO (Anthony Daniels) ve Chewbacca'nın (Joonas Soutamo) çekim için hazırlandığı anları gösteren kamera arkası görüntüler dergide yayınlandı.

        4

        Yeni filmin süprizlerinden, bu yıl Can You Ever Forgive Me filmiyle Oscar'a aday olan usta oyuncu Richard E. Garnt'in ilk görüntüsü de ortaya çıktı. Grant filmde Kylo Ren'in First Order ordusunun generallerinden Pryde karakterini canlandırıyor.

        5

        Rise of Skywalker'ın en çok merak edilen ve bir sır gibi saklanan karakterlerinden Zorri Bliss de görücüye çıktı. Keri Russel'ın canlandırdığı Zorri, evrenin karanlık köşelerinden, hırsızların yaşadığı karlı ve soğuk gezegen Kijimi'de yaşıyor...

        6

        Rise Of Skywalker'de Star Wars hayranları için duygusal bir bölüm de yer alacak. Serinin efsanevi karakterlerinden Prenses Leia'yı canlandıran ve 2016'da hayatını kaybeden Carrie Fisher, bir sahnede gerçek hayattaki kızı Billie Lourd'la beyazperdede görünecek.

        7

        Kırk yıldan fazla bir süredir altı milyondan fazla dil konuşubilen 'protokol robotu' C-3PO'yu canlandıran Anthony Daniels, 'Rise of Skywalker'ın senaryosunu çekimleri birkaç gün kalaya kadar görmediğini söylüyor.

        8

        Rise of Skywalker'da kahramanlarımız seride bugüne kadar hiç görülmemiş iki gezegene gidiyor. Bunlardan birisi çöllerle kaplı Pasaana Gezegeni. Diğeri ise Zorri Bliss'in yaşadığı karlı Kijimi Gezegeni.

        9

        Yönetmen JJ Abrams, Rise of Skywalker'ın geride kalan sekiz filmden biraz daha farklı olacağını belirtip eklliyor: "Bu film daha çok özgürlük duygusunu korumak ve ezilenlerden biri olmamakla ilgili..."